Black Hair

Meet The Blogger | Naturally Vie

Wist je dat The Bloggers Page al 44 bloggers en 8 vloggers telde? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 15 vragen voorgelegd. Dus: Meet the blogger: Naturally Vie

naturally_vie1

1. Waarom ben jij gaan bloggen/vloggen?
“Ik blog al vanaf 2008 en zag het toen als een soort dagboek van mijn belevenissen. In 2012 ben ik begonnen met mijn Engelstalige blog (Persian Named Girl) om mijn relaxed hair journey en make-up looks te delen. Mijn Nederlandstalige blog “Naturally Vie” is in 2013 ontstaan, omdat ik mijn natural hair journey wilde delen en documenteren. Met vloggen ben ik in 2008 begonnen. Ik vond het zo leuk om allemaal meiden te zien, die net zo veel van make-up hielden als ik. Na een jaar gestopt te zijn met YouTube besloot ik vorig jaar weer te starten met mijn Engelstalig kanaal (V.Shireen) en drie maanden geleden heb ik besloten om ook een Nederlandstalig kanaal te beginnen, om wederom mijn natural hair journey te documenteren. En op die manier hopelijk vrouwen te inspireren om hun natuurlijke haar te waarderen en met trots te dragen. En om te laten zien dat de big chop zo eng nog niet is ;)”

2. Welke blogs bekijk je dagelijks?
“Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet dagelijks vaste blogs lees. Ik ben meer een YouTube kind of girl. Ik bekijk wel dagelijks blackgirllonghair.com. En soms ook even mijn Bloglovin’ feed.”

3. Wat is jouw favoriete haarstijl?
“Mijn favoriete haarstijl is nu een Wash & Go. Omdat ik nog een T.W.A (Teeny Weeny Afro) heb is dat de makkelijkste haarstijl voor mij. Sinds kort kan ik trouwens ook een afro puff rocken! Yeah! Kan niet wachten tot mijn haar wat meer lengte krijgt om verschillende kapsels uit te proberen.”

naturally_vie2
4. Van welke haarstijl heb je spijt?
Een vreselijke weave toen ik 16 was! Ik wilde net als Aaliyah dat er een lok voor mijn oog zou vallen. Punt 1: ik kon nauwelijks wat zien door het oog waar mijn lok viel! En ik droeg ook een bril dus mijn glazen werden ook snel vettig door de lok haha! Punt 2: de kleur was vreselijk en ik wist toen ook niks van een stijltang dus het haar werd al snel heel groot en wild. Not in a cute way, helaas.”

5. Wat was het laatste haar/beauty/fashion product dat je hebt gekocht?
“Twee haarproducten van S-Curl, de “No drip Curl Activator Moisturizer” en “Curl & Wave Jel Activator”, een diffuser (eindelijk!) en 2 olie applicators. Beauty: dat zal vast een lipstick geweest zijn.
Fashion: zwarte ballerina’s.”
6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?
Hmm als een make-up artist is dit een lastige vraag zeg! Als het gewoon een alledaagse dag is, kies ik voor geen make-up op. Maar als ik ergens naartoe ga waar ik potentiële klanten ga ontmoeten, kies ik voor ongekamd haar met een turban op, haha! Geen make-up én ongekamd haar (met turban op) is trouwens wat ik doe als ik totaal geen tijd heb.”

naturally_vie3

7. Welke haartype heb jij?
“Omdat mijn haar nog zo kort is, vind ik het lastig om te zeggen. Ik denk 4a, maar het zou ook een mix kunnen zijn van 3c en 4a. De voorkant en achterkant van mijn haar hebben een lossere structuur. Maar voor nu houd ik het op fijn 4a haar.”

8. Welke haarproducten kan je niet zonder?
“Conditioner, moisturizer en olie. Mijn favorieten zijn nu, Cantu Shea Butter for Natural Hair Conditioning Co-Wash, Shea Moisture Curl Enhancing Smoothie en mijn olie-mix ( JBCO, Druivenpit olie, Kokos olie, Sesam Olie, Jojoba Olie, Olijf olie, Pepermunt olie). Oh en gel voor mijn babyhaar!”

9. Welk beautyproduct kan je niet zonder?
“Allereerst huidverzorging, daar kan ik echt niet zonder. Een mooie gezonde huid is heel belangrijk voor mij. Daarna komt lipstick! Ik heb heel veel lipsticks dus kan onmogelijk 1 kiezen waar ik niet zonder kan. Maar de YSL Rouge Pur Couture lipsticks zijn wel mijn favoriet.”

naturally_vie4
10. Welk fashion item kan je niet zonder?
“Ik ben niet zo fashion gericht. Maar als ik moet kiezen, dan kies ik sjaaltjes die ik gebruik als headwrap/turban. En mijn Michael Kors tas!”

11. Wat is je duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?
“Fashion: Mijn Michael Kors tas, Beauty: Chanel Coco Mademoiselle Eau de Pafrum 100 ml, Hair: Braziliaans haar in mijn weave tijden! En mijn föhn.”

12. Wat staat er op je verlanglijstje?
“Ik zit nu in een fase in mijn leven waar ik content ben met alles wat ik heb! =)”

13. Wat doe je naast het bloggen?
“Ik werk als freelance make-up artist.”

14. Welke vraag word jou als blogger vaak gesteld?
“Welke producten ik voor mijn haar gebruik. En vragen over make-up.”

naturally_vie5

15. Wie is jouw haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?
“Iconen heb ik niet. Ik haal mijn inspiratie uit alledaagse mensen die ik bijv. op Instagram of op straat zie. Solange Knowles vind ik er wel altijd geweldig uitzien! Ik vind het mooi om te zien als mensen echt een eigen stijl hebben en daar trots op zijn. Daar word ik blij van en daar haal ik mijn inspiratie uit.”

16. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt als blogger?
“De complimenten die ik kreeg toen ik de big chop had gedaan. Ik heb geen negatieve reacties gehad. Dat was heel fijn en gaf mij een goed gevoel. En het feit dat ik verschillende mensen heb leren kennen van over de hele wereld, waaruit ook vriendschappen zijn ontstaan. Ik word ook blij als ik zie dat ik een nieuwe reactie of een nieuwe abonnee heb op mijn Youtube kanalen.”

naturally_vie6

Benieuwd naar de blogs van Naturally Vie? Lees meer op www.naturallyvie.wordpress.com
Meer bloggers vind je op The Bloggers Page.

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm