Black Hair

Meet the blogger | Msgana Writes

Wist je dat The Bloggers Page al 41 bloggers en 8 vloggers telde? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 10 vragen voorgelegd. Dus: Meet the blogger: Msgana van Msganawrites.com

blogger_msgana_writes

 

blogger_msgana_writes

1. Waarom ben jij gaan bloggen en vloggen?
“Ik heb eigenlijk altijd al geschreven en kan mijn eerste blog niet meer herinneren (I know!), maar ik ben serieus begonnen met bloggen rond april/mei 2013, toen ik in London woonde voor mijn stage. Ik moest toendertijd schrijven voor mijn stage in Fashion Marketing en besloot dat ik ook meer voor mezelf wilde schrijven, vandaar MsganaWrites. Het vloggen heb ik sinds 2008 al willen doen, maar ik had daar nooit voor. Nu kwam het goed uit met mijn blog en besloot ik zo dus om het gewoon te doen!

2. Welke blogs lees je dagelijks?
Ik ben echt gek op de blog van Negin Mirsalehi. Ik heb Miss Mirsalehi ‘gevonden’ op Instagram en was trots om te zien wat zij als mede- Nederlandse blogger had bereikt door haar blog. Haar fashion stijl is to die for en ook heeft ze prachtige foto’s. Ook ben ik dol op de blog van Heather Lindsey, iets anders dan the usual, maar haar blog voor christelijke vrouwen is zo inspirerend en is altijd heel mooi om te lezen.

3. Wat is jouw favoriete haarstijl?
Ik ben echt een fan van een sleek, high bun. Het is casual, easy en hoe gek het ook klinkt, het past bij mijn hoofd. Ik ben overigens ook een transitioner (no big chop for me) dus wellicht wordt de natural hair-do wel meer mijn stijl.

blogger_msgana_writes2

Me and my high bun with Shirley at London Fashion Week

4. Van welke haarstijl heb je spijt?
“Ik heb eigenlijk nooit wat geks gedaan met mijn haar; waar ik heel trots op ben. Ik heb wel een keer geprobeerd mijn haar twee maal achter elkaar te verven, waardoor ik last kreeg van haaruitval. Daar was ik natuurlijk niet blij mee.”

5. Wat was het laatste haar/beauty/fashion product dat je hebt gekocht?
“Ik heb 3 dagen geleden gewinkeld in Antwerpen en heb een mooie witte top gescoord bij de Mango. Ik probeer meer lichte kleren te kopen voor de lente/zomer. Ook heb ik de Vitamin E Serum gekocht bij The Body Shop. Ik word helaas heel erg beïnvloed door de aankopen van mijn mede bloggers, #sorrynotsorry.

6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?
Geen make up op, zonder twijfel. Ik heb geen problemen met een natural face. Ik verslaap me weleens en skip dan ook liever mijn make-up dan mijn haar. Ongekamd haar is echt een no-no!

7. Welke haartype heb jij? 
“Dit is een lastige vraag voor mij, aangezien ik m’n haar altijd heb gerelaxed. Aan mijn uitgroei te zien, en de haartextuur van mijn zussen, denk ik dat ik 4a of 4b haar heb.”

8. Welke haarproducten kan je niet zonder?
“Mijn haar voelt niet schoon aan zonder mijn Motions shampoo. Natuurlijk probeer ik het maandelijks met Motions te wassen aangezien het best een sterke shampoo is. Ook mijn Beautiful Textures Deep Conditioner is echt mijn holy grail. Ik kan er uren aan ruiken, I love it!”

9. Welk beautyproduct kan je niet zonder?
“Ik hoop dat skincare hier ook onder valt, maar ik kan niet meer zonder Micellair Water. Best invention since sliced bread, echt waar. Mijn avond routine is veel korter en ik kan er echt niks slechts over zeggen. Ik gebruik nu die van Nivea maar wil Bioderma ook nog uitproberen.”

10. Welk fashion item kan je niet zonder?
“Mijn blazer met leren mouwen van de H&M en mijn Joni Jeans van de Topshop, zijn echt mijn fashion staples. Voor alle dames die wel skinny jeans willen dragen maar ze niet comfy genoeg vinden, investeer in de Joni Jeans van de Topshop!”

blogger_msgana_writes3

11. Wat is je duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?
“Ik ben niet echt een huge splurger, maar het zal waarschijnlijk een tas of een paar schoenen van de Zara of Topshop zijn. Qua beauty zal het waarschijnlijk een high-end item zijn geweest dus waarschijnlijk Nars of een YSL product.”

12. Wat staat er op je verlanglijstje?
“Ik wil nog heel graag de Shu Uemura Eyelash Curler en de make-up storage kastjes van de Muji. Gelukkig ga ik binnenkort naar Londen, dus dan kan ik weer even inslaan!

13. Wat doe je naast het bloggen?

“Ik studeer International Communication and Media aan de Hogeschool Utrecht en doe het met veel plezier! Ik leer heel veel wat ik kan toepassen op mijn blog dus dat is heel handig.”

14. Welke vraag word jou als blogger vaak gesteld?
Alhoewel het te begrijpen is, vragen mensen mij heel vaak of je er geld mee kan verdienen en zo ja, hoeveel? Ik snap natuurlijk wel dat het heel interessant is, maar als geld je motivatie is dan kom je er niet.”

15. Wie is jouw haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?
“Mijn haarstijl iconen zijn eigenlijk alle vrouwen die voor natural hair gaan. Ik ben ook nog onderweg naar het natural hair hebben, maar ik vind het heel belangrijk dat wij realiseren dat elk haartype mooi is. Mijn beauty style icoon is Audrey Hepburn, want less is more. En mijn fashion style icoon is Olivia Polermo, super classy en vintage. Ook word ik veel beïnvloed door streetstyle.

Volgende week in Meet the blogger: Jaleesa van Sunfrolove. Bekijk nog meer bloggers en vloggers op The Bloggers Page

 

Vond je dit artikel leuk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week de beste tips!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm