Black Hair

Meet the blogger | Juices & Smoothies

Wist je dat The Bloggers Page al 54 bloggers en 10 vloggers telde? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 15 vragen voorgelegd. Dus: Meet the blogger Vivian van Juices & Smoothies.

1. Waarom ben jij gaan bloggen/vloggen:
“Ik ben vorig jaar moeder geworden en heb mezelf tijdens mijn zwangerschap beloofd dat ik na de geboorte van Orlando (mijn zoon) op een gezonde wijze moet gaan afvallen. Ik wil graag een sportieve moeder zijn, die met haar zoon lekker kan meesporten. Op een gegeven moment ben ik gaan experimenteren met het maken van gezonde baby hapjes.  Nadat ik eind 2013 te horen kreeg dat mijn tante (een jonge moeder) ongeneeslijk ziek was, ben ik tot het besef gekomen dat ik echt het roer moest omgooien. Helaas heeft mijn tante, in het voorjaar, de strijd tegen haar ziekte verloren.

Juices en Smoothies betekent daarom ook heel veel voor mij. Gaandeweg heb ik geleerd dat je jouw lichaam gezond kan maken door bewuster te drinken en te eten.  Tot op heden ben ik al 37 kilo kwijt, door 80% aandacht te besteden aan mijn eten en vochtinname en 20% te sporten (3-4x p/w). Ik ben een flexitarier en eet 4/ 5 dagen in de week geen vlees en 2/3 dagen wel.”

2. Welke blogs bekijk je dagelijks?

juices_en_smoothies1

3. Wat is jouw favoriete haarstijl?
“Ik heb echt vele haarstijlen gehad. Zie de collage hieronder. Op dit moment vind ik mijn haar het leukst met een wash and go. Het is nu lekker kort en dat bevalt mij wel.”

4. Van welke haarstijl heb je spijt?
“Dat ik ooit ben gaan straighten nadat ik zeker 6 jaar natural was. Ik kreeg commentaar van familie. Nu weet ik gelukkig beter en ben ik ook wijzer.”

5. Wat was het laatste haar/beauty/fashion product dat je hebt gekocht?
“Ik moet eerlijk bekennen dat ik veel van mijn spullen (haarspul, beauty, kleren) vaak in Amerika koop. Ik ga gewoon met een ⅓ gevulde koffer en kom met 2 volle koffers terug. Voor een lange vrouw zoals ik (1,86 cm), is daar meer keus. Ik heb continu hoogwater als ik in Nederland iets wil kopen en believe me, dat is echt geen gezicht! Mijn tip is: spaar zoveel mogelijk om uiteindelijk ook in de VS los te gaan met kleren, haar, schoenen, etc. want het is daar echt CHEAP en je maakt een heleboel mee.”

6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?
“
Die keuze is makkelijk, namelijk geen makeup.  Ik draag al jaren weinig tot geen makeup en dat bevalt mij wel ook omdat dit gewoon snel en efficient is.”

juices_en_smoothies2

7. Welk haartype heb jij?
“Volgens mij ben ik een type 4. Ik weet hoe ik hiermee om moet gaan.”

8. Welke haarproducten kan je niet zonder?

“Ik kan niet zonder mijn leave in conditioner, black castor olie, cantu cream en eco styler gel.”

9. Welk beautyproduct kan je niet zonder?
“Ik kan niet zonder mijn reinigingsgel.”

10. Welk fashion item kan je niet zonder?
“Ik zal mijn geheim delen omdat Oprah, JLO, Ciara en Beyoncé het ook dragen. Wanneer ik een strakke broek, jurk, rok draag, dan heb ik meestal mijn Spanx aan (corrigerende panty). Ik ben bezig met mijn proces om gezonder te worden en gaandeweg heeft mijn lichaam hier en daar ook ondersteuning nodig. Ik zie je al scheef kijken van: ‘je kan toch naar de sportschool om het wat strakker te krijgen?’ en ja, dat ga ik ook zeker doen!”

11. Wat is je duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?
“Deze is lastig, maar ik ben een IT nerd en op sommige gebieden ook een krent. Zoals ik al zei ;ik koop veel van mijn spullen in de VS en daar zijn de spullen goedkoop. Ik geef meer uit aan gadgets. Sorry 😉

12. Wat staat er op je verlanglijstje ?
“Op mijn verlanglijstje staat veel maar ik zal een paar dingen met jullie delen:
-mijn einddoel is om uiteindelijk binnen 2 jaar een foto te maken en te delen. Op deze foto, sta ik in mijn bikini, lekker in shape.
-Juices en Smoothies (incl. clean eating) workshops geven.
-Om de 2-3 jaar naar de VS gaan.”

juices_en_smoothies3

13. Wat doe je naast het bloggen?
“Ik werk 4 dagen in de week als Oracle EBS functioneel specialist bij een semi-overheidsinstantie. Een hele mond vol maar ik ben gewoon een IT-er.  Daarnaast probeer ik veel tijd te besteden aan mijn gezin, sporten, koken, etc.”

14. Welke vraag wordt jou als blogger vaak gesteld?
“Of ik alleen op sapjes en smoothies leef en of dit een dieet is. Nee ik leef gelukkig niet alleen maar op sapjes en smoothies en daarnaast deel ik op Juices en Smoothies veel recepten die ik zelf maak en eet. Juices en Smoothies is zeker geen dieet, It’s all about a healthy

15. Wie is jouw haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?
Pretty Girl Rock, Beyoncé. ”

16. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt als blogger?
“Dat ik mensen kan inspireren / motiveren met mijn verhaal. Ik wil graag anderen en mezelf uit hun comfort zone halen.”

Benieuwd naar de blogs van Vivian? Lees alles op Juices en Smoothies.

Meer bloggers vind je op The Bloggers Page

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm