Black Hair

Meet the blogger | HairCrush

Wist je dat The Bloggers Page al 44 bloggers en 8 vloggers telde? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 15 vragen voorgelegd. Dus: Meet the blogger: HairCrush

haircrush1

1. Waarom ben jij gaan bloggen/vloggen?
“Op 15 septmeber 2012 heb ik de big chop gedaan. Ik kreeg toen het gevoel dat ik mijn verhaal aan anderen kwijt moest. Ik koos er daarom voor te gaan bloggen.

Voor vloggen heb ik gekozen, omdat ik filmpjes nodig had voor het ophelderen van mijn blogartikelen. Na weken bloggen en vloggen kwam ik erachter dat ik veel meer dan “haar gerelateerde onderwerpen” wilde delen met mijn lezers en kijkers. Denk hierbij aan shoplogs en reviews van verschillende verzorgingsproducten.”

2. Welke blogs bekijk je dagelijks?
Tegenwoordig kom ik er niet aan toe om elke dag blogs te lezen. Als het mij uitkomt lees ik standaard de blogs beautylab.nlroodjerow.nlbenayvaneese.nlbeautygloss.nldisfordazzle.nl. Maar er zijn meerdere die ik ook graag lees hoor. Het hangt van het moment af welke blog ik opzoek. Soms zijn er dagen dat ik voorgenoemde blogs niet bezoek maar juist andere…

haircrush2

3. Wat is jouw favoriete haarstijl?
“Dit vind ik een moeilijk hoor. Ik heb geen favoriete haarstijl. Ik ben dol op veel, mits ik mij op mijn gemak voel bij het dragen van een bepaalde haarstijl. Ik ben gek op beschermende haarstijlen met nephaar. Mijn natuurlijke coupe vind ik ook prettig, omdat ik amper gewicht op mijn hoofd heb. En daarnaast heerlijk om mijn every day hairproducts in mijn haar te smeren. Als ik toch moet kiezen.. Iets met braids of twists.”
4. Van welke haarstijl heb je spijt?
“Op mijn 13de en 14de is mijn haar tot 3 keer aan toe super lelijk geweaved. Ik kan het niet eens beschrijven, zo lelijk vond ik het. Ik weet nog een keer met een blonde kleur en een keer met rood. En ook een keer met gewoon heel apart lelijk zwart haar.”
5. Wat was het laatste haar/beauty/fashion product dat je hebt gekocht?
“Als ik beauty producten koop, koop ik er meerdere op een dag. Maar ik ga toch voor de Liquid Eye-liner van CATRICE. Die vind ik zo geweldig!!”

haircrush3

6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?
“Dit vind ik een gemene vraag haha. Mijn haar is nu best kort. Er zijn dagen dat ik mijn haar onder de douche ontklit, haaroliën in doe, met mijn handen er door heen en dan klaar. De komende twee dagen daarna doe ik er niets mee behalve oliën erin. Dan is het dus “ongekamd”. Mijn make-up moet er dan wel goed uit te zien… De dagen dat ik bijvoorbeeld een beschermende haarstijl in heb vind ik het toch belangrijk dat die goed zit. Mijn make-up maakt mij dan niet veel uit. Een soort van compensatie. Het komt er toch op neer dat het er vanaf hangt welk haarstijl ik heb. Maar als ik echt moet kiezen, dan maar geen make-up.”
7. Welke haartype heb jij? 
“Ik hou me niet bezig met het haartype systeem. Dit heeft voor mij geen persoonlijke toegevoegde waarde. Ik heb ooit een haartype analyse gekregen en de uitkomst was 4b. Ik denk dan toch een combinatie van 4b en 4c.”
8. Welke haarproducten kan je niet zonder?
“Shampoo van ORS en SheaDo, leave-in conditioner, haaroliën.”
9. Welk beautyproduct kan je niet zonder?
“Oeii… Deze is ook een moeilijke hoor. Lippenbalsem.
10. Welk fashion item kan je niet zonder?
“Ik denk dan toch mijn stoere bikerboots van Sascha.”
11. Wat is je duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?
“Uhmm…. Braziliaanse weave dan, maar al bijnaa 3 jaren geleden. De prijs weet ik niet meer, maar was wel duur. Tegenwoordig denk ik wel tientallen keren na voordat ik zoveel geld uit geef aan nephaar.”
12. Wat staat er op je verlanglijstje?
“The Heautiful hair steamer!!!”
13. Wat doe je naast het bloggen?
“Verloskunde studeren”
14. Welke vraag word jou als blogger vaak gesteld?
“In mijn naaste omgeving krijg ik steeds de vraag welke haar producten goed zijn.”
15. Wie is jouw haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?
“Ik laat me wat dit alles betreft graag inspireren door mensen op straat.”
16. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt als blogger?
De black beauty bloggers meeting waar ik heel veel leuke Nederlandse bloggers heb ontmoet. En het schrijven van een goed ontvangen gastartikel voor beautygloss.nl
Benieuwd naar de blogs van HairCrush? Lees meer op www.haircrush.nl
Meer bloggers vind je op The Bloggers Page.

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm