Black Hair

Meet the blogger | Delia van Lang Kroeshaar

langkroeshaar2

Wist je dat The Bloggers Page al 52 bloggers en 10 vloggers telde? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 15 vragen voorgelegd. Dus: Meet the blogger Delia van Lang Kroeshaar.

1. Waarom ben jij gaan bloggen/vloggen?
“Ik ben fan van kroeshaar en alles wat daarmee te maken heeft. Ik zocht een manier om er actiever mee bezig te zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk om andere meiden te inspireren, zodat zij ook zien dat kroeshaar mooi is, gezond kan zijn en lang kan worden. En zo is de blog geboren.”

2. Welke blogs bekijk je dagelijks?
“Ik ben niet een type die dagelijks blog bekijkt. Het is meer wanneer ik er zin in heb of op zoek ben naar bepaalde informatie. Ik vind MyBlackHair en Essence leuk om bij te houden. Verder check ik regelmatig de blogs Beautiful Black Hair, Rowan Blijd, SunFroLove en This Girl’s Black Book.”

3. Wat is jouw favoriete haarstijl?
“Twist-updo en twistout zijn mijn BFF. Intussen heb ik ze perfectioneerd. Overigens na veel mislukkingen. En het onderhoud is so easy. Elke ochtends ben ik er maar 5 minuten mee bezig.”

4. Van welke haarstijl heb je spijt?
“Ik heb lang geleden een lelijke weave gehad, die zeg maar op mijn hoofd zweefde. Weet je wat ik bedoel… Dat het op een oude pruik lijkt, omdat het niet aansluit op je hoofd.”

5. Wat was het laatste haar product dat je hebt gekocht?
“Sheabutter van The Natural Hair Club.”

6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?
“Moeilijk om te kiezen, want beide vind ik niet erg belangrijk. Ik kam mijn haar niet dagelijks. Eigenlijk alleen voor, tijdens of na het wassen. Ongekamd haar heb ik dus eigenlijk 90% van de tijd. Dus absoluut niet erg. Make up vind ik mooi, maar hoeft ook niet per se voor mij.”

langkroeshaar1

7. Welk haartype heb jij?
“Kroeshaar, overwegend 4a of 4b. Ik heb ook wat slappe krullen die ik nergens onder kan plaatsen. Ik lees steeds meer over type 4c. Ik zou niet weten of ik dat heb, maar zou ook kunnen.”

8. Welke haarproducten kan je niet zonder?
“Kinky Curly Knot Today en Sheabutter voor gehydrateerde twist en een super goed gedefinieerde twist-out.”

9. Welk beautyproduct kan je niet zonder?
“Vreemd genoeg niet mijn spulletjes voor mijn haren, maar voor mijn huid! Want als mijn huid droog is en trekt, dan ben ik niet blij.”

10. Welk fashion item kan je niet zonder?
“Donut knot (haardonut). Perfect voor als je niet weet wat je met je haar moet doen. Ziet er so classy uit.”

11. Wat is je duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?

“Ik heb een keer een halflange leren jas gekocht. Die paste eigenlijk niet in mijn budget, maar ik was verliefd. Dus toch gekocht en nooit spijt van gehad.”

12. Wat staat er op je verlanglijstje ?
“Een draadloze droogkap als het bestaat. Of een stoomkap. Ziet er zo professioneel uit. En lijkt mij pure verwennerij voor mijn haren.”

13. Wat doe je naast het bloggen?
“Ik werk 4 dagen als apotheker en ben lekker met mijn gezinnetje bezig.”

14. Welke vraag wordt jou als blogger vaak gesteld?
“Waar schrijf je over? Dat wordt vaak gevraagd als ik vertel dat ik een blog heb.”

15. Wie is jouw haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?
“Ik vind het haar van blogger/vlogger Alicia James en Chantal Snip van Sheado erg mooi.”

16. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt als blogger?
“Het leukste vind ik het ontmoeten van andere dames in ‘the natural hair scene’. Er zijn in ‘the natural hair scene’ zoveel dames die ondernemend bezig zijn. Een bedrijfje starten, mooie websites en blogs maken of bezig zijn met de zelfacceptatie van naturals. Dat is erg inspirerend! Ik geloof dat wij samen het verschil kunnen maken.”

Nieuwsgierig geworden? Lees de blogs van Delia op Langkroeshaar.

Meer bloggers vind je op The Bloggers Page.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm