Beauty

Meet the blogger | Daisy’s Style

Wist je dat The Bloggers Page al 52 bloggers en 10 vloggers telde? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 15 vragen voorgelegd. Dus: Meet the blogger Daisy van Daisy’s Style

1. Waarom ben jij gaan bloggen?
“Ik ben begonnen met mijn blog, omdat ik het leuk vind om mijn style en verslaving aan accessoires te delen met anderen. Verder vond ik dat er weinig donkere bloggers waren en ik merk in mijn omgeving dat er wel behoefte is aan blogs voor en door donkere meiden. Gelukkig komen er steeds meer bloggers van andere culturen bij. Ik hoop met mijn blog andere meiden te inspireren op het gebied van haar, mode, make-up en sport.”

daisys_style72. Welke blogs bekijk je dagelijks?
“Ik volg zelf The House of Style (www.thehouseoffstyle.com), Macblogster (www.macblogster.nl) en MyBlackHair (www.myblackhair.nl). Dit is mijn top drie. Naast deze volg ik nog meer bloggers.”

3. Wat is jouw favoriete haarstijl?
“Mijn haarstijl is afhankelijk van mijn bui, ik hou ervan om af te wisselen in kleur, maar ook in stijl en krul. Afgezien daarvan heb ik het of los, of vast met een bloem of diadeem.”
daisys_style5
4. Van welke haarstijl heb je spijt?
“Ik heb geen spijt van welke haarstijl dan ook. Alles wat ik heb gehad paste op dat moment bij mij. ”

5. Wat was het laatste haar/beauty/fashion product dat je hebt gekocht?
“Ik ben de laatste tijd bezig met het maken van mijn eigen haarverzorging, op basis van natuurlijke producten. Mijn laatste fashion item dat ik heb gekocht: een witte peplumtop en een basic zwart jurkje. Mijn laatste beauty product: dagcrème van Biotherm en Eight hour cream lip balm van Elizabeth Arden.”
6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?
“Geen make-up. Want ik kan nog heel wat van mijn look maken zonder make-up, maar ongekamd haar is voor mij een no go!!”
daisys_style4
7. Welk haartype heb jij?
“Van nature heb ik haartype 4 kroes. Thank God for the lacewig :-).”
8. Welk haarproduct kan jij niet zonder?
“Ik kan niet zonder mijn zelfgemaakte haarlotion, shampoo en leave in conditioner.”
9. Welk beauty product kan jij niet zonder?
“Ik kan niet zonder mijn huidverzorging (dag-en nachtcreme, serum en reiniging) en mijn lipgloss.”
10. Welk beauty product kan jij niet zonder?
“Ik kan niet zonder mijn jasjes en accessoires.”
daisys_style3
11. Wat is jouw duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?
“Mijn duurste fashion aankoop ooit is een tas van DKNY.  Duurste beauty aankoop: een serum van Estee Lauder. Duurste hair aankoop: het haar om mijn haar te laten weaven.”
12. Wat staat er op je verlanglijstje?
“Op mijn verlanglijstje staat teveel om op te noemen 🙂 maar op dit moment is het toch wel mijn streefgewicht bereiken, in shape zijn met curves om vervolgens mijn behaalde doel te belonen met een shopping tripje New York!!”
daisys_style2
13. Wat doe je naast het bloggen?
“Naast het bloggen werken, sporten, veel tijd met familie en vrienden doorbrengen.”
14. Welke vraag wordt jou als blogger vaak gesteld?
“Hoe ik aan mijn accessoires kom.”
15. Wie is jou haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?
“Ik heb niet echt één specifiek icoon voor haarstijl, beauty style en fashion style. Ik laat mij inspireren door mensen om mij heen, door kleuren en items die ik mooi vind. Beyoncé inspireert mij vaak. Zij heeft een eigen stijl en daar hou ik van!!”
16. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt als blogger?
“Ik heb niet een specifieke gebeurtenis die ik kan benoemen als leukste wat ik heb mee gemaakt. Ik vind het feit dat ik andere mensen op ideeën breng met mijn outfits/looks super. De steun van mijn familie en vrienden en hun enthousiasme geeft mij vertrouwen en laat zien dat dit pad de mijne is.”
daisys_style1
Ik hoop met mijn blog groter te worden en een inspiratie te zijn voor veel meer mensen!!
Nieuwsgierig geworden? Lees de blogs van Daisy op Daisys-Style.comMeer bloggers vind je op The Bloggers Page.
foto’s: Daisy

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;)Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm