Black Hair

Meet the Blogger | Chantilie

Wist je dat de Bloggers Page al 49 bloggers en 10 vloggers telde? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 15 vragen voorgelegd. Dus: Meet the blogger: Chantillie

chantillie_3

1. Waarom ben jij gaan bloggen/vloggen?
“Ik ben begonnen met bloggen omdat ik weinig kon vinden over Black Beauty, met name de verzorging van kroeshaar. Ik besloot om mijn ervaringen te delen, aangezien ik mijn big chop had gedaan. Daarbij groeide mijn liefde voor make-up. Ik wilde vooral onderdeel zijn van de opkomende black community movement. Als ik één vrouw blij kan maken met een tip, ben ik blij!”

2. Welke blogs bekijk je dagelijks?
MyBlackHair, StyleToday. Verder volg ik voornamelijk vloggers op Youtube zoals Patricia Bright, TymeTheInfamous en LakiaStar.”

3. Wat is jouw favoriete haarstijl?
Ik heb er meerdere. Ik was gek van mijn kort geschoren koppie. Senegelase twist is één van mijn favorieten en natuurlijk de stijl die ik nu heb; de geblondeerde pixie cut.

4. Van welke haarstijl heb je spijt?
“Van geen één.”

5. Wat was het laatste haar/beauty/fashion product dat je hebt gekocht?
“Aangezien ik een beauty freak ben, natuurlijk make-up. Ik kocht de Studio Fix Fluid foundation en een nieuwe poeder; de Prep+Prime Transparent Finishing Powder, beide van M.A.C.”

chantillie_2

6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?
“Geen make-up!”

7. Welk haartype heb jij?
“Mijn natuurlijke haartype is 4C”

8. Welke haarproducten kan je niet zonder?
“Ik kan niet zonder de conditioner van Aubrey Organics GPB.”

9. Welk beautyproduct kan je niet zonder?
“BB-Cream. Zonder veel poespas heb je wel een egaal kleurtje.”

10. Welk fashion item kan je niet zonder?
“Sneakers en een handtas.”

11. Wat is je duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?
“Ik koop nooit dure kleren, schoenen of tassen. Maar wat betreft beauty en haarproducten; make-up van M.A.C. en weave. Eén keer in het jaar weave ik mijn haar, dan let ik niet op de prijs.”

VLUU L210  / Samsung L210

12. Wat staat er op je verlanglijstje ?
“2.55 handtas van Chanel en een make-up koffer van M.A.C. met inhoud!”

13. Wat doe je naast het bloggen?
“Ik werk op de klantenservice van een Energie Maatschappij.”

14. Welke vraag wordt jou als blogger vaak gesteld?
“Waar ik bepaalde producten koop en waar ik mijn haar laat doen.”

15. Wie is jouw haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?
“Solange Knowles”

16. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt als blogger?
“De Black Beauty Bloggers meeting waarbij alle bloggers bijeen kwamen. Het was super inspirerend. Daarbij vind ik het geweldig als lezers mijn artikelen echt nuttig vinden.”

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm