Black Hair

Meet the blogger | Sunfrolove

 Wist je dat The Bloggers Page al 43 bloggers en 8 vloggers telde? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 15 vragen voorgelegd. Dus: Meet the blogger: Sunfrolove
1. Waarom ben jij gaan bloggen/vloggen?
“Ik ben begonnen met mijn blog, omdat ik het altijd al leuk heb gevonden om te schrijven. Schrijven over dingen die ik leuk vind maakt het natuurlijk nog leuker. In dit geval is dat haarverzorging,  mode en doe-het-zelf beauty recepten. Ik blog niet alleen omdat ik het leuk vind om te schrijven, maar ook omdat ik gaande weg dingen heb geleerd die ik graag zou willen delen met anderen. Je weet maar nooit wie je inspireert!”
2. Welke blogs bekijk je dagelijks?
“Ik heb ondertussen al een hele lange lijst van bloggers die ik volg, maar de blogs die ik het meest bezoek zijn blackgirllonghair,  myblackhair en abeautifulmess. Verder lees ik veel van wat er allemaal langskomt op mijn Bloglovin feed.”
3. Wat is jouw favoriete haarstijl?
“Dat veranderd wel eens per periode, maar op dit moment is dat de frohawk met of zonder pompadour :)”
meet_the_blogger_sunfrolove1
4. Van welke haarstijl heb je spijt?
“Ik heb even goed nagedacht en gezocht in oude foto’s, maar ik zie tot nu toe geen haarstijl waar ik echt spijt van heb. Wat ik wel wat jammer vind is dat ik niet eerder ben gegaan voor mij natuurlijke haar in plaats van de jaren lange curly. Maar gelukkig heb ik nog genoeg tijd om alsnog te genieten van m’n natuurlijke haar.”
(uitgeput haar door jarenlang curly in 2012)
5. Wat was het laatste haar/beauty/fashion product dat je hebt gekocht?
“Het laatste haar en beauty product die ik heb gekocht, is shea boter. En toevallig heb ik vandaag een leuke cropped shirt gekocht bij de Primark.”
6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?
“Geen make-up! M’n haar moet zodanig goed zitten, dat ik geen twijfels erover heb als ik op straat loop.”
7. Welke haartype heb jij?
“Een mix van 4A en 4B.”
8. Welke haarproducten kan je niet zonder?
“Ik zou niet kunnen zonder water, shea boter, Cantu Shea butter leave-in conditioner en Eco Styler Gel. Ik mix m’n sheabutter ook regelmatig met m’n leave-in en Eco Styler Gel als een alles-in-één mengsel. Dit is echt de basis voor mij. Het komt niet vaak voor dat ik andere producten gebruik. Maar, ik sta altijd open voor nieuwe producten als aanvulling.”
meet_the_blogger_sunfrolove2
9. Welk beautyproduct kan je niet zonder?
“BB cream van het merk Gosh, de Chestnut kleur.”
10. Welk fashion item kan je niet zonder?
“Ik ben echt gek op verschillende soorten panty’s! Sommige vrouwen hebben een fetish voor schoenen of tassen, ik heb een pantyfetish :P”
11. Wat is je duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?
“De laaste keer was een parfum van Guess voor €80. Ik ben echt een koopjesjager en het is dus lang geleden dat ik voor iets de volle pond ( of euro :P) heb betaald.”
12. Wat staat er op je verlanglijstje?
“Ik heb nog nooit een pruik gekocht, omdat ik bang was dat het te nep zou staan. Maar ik heb een tijdje terug een hele leuke pruik gezien die mooi vol is zoals mijn eigen haar. Sindsdien staat die op mijn verlanglijst.”
13. Wat doe je naast het bloggen?
“Naast het bloggen studeer ik Psychologie.”
14. Welke vraag word jou als blogger vaak gesteld?
” “Hoe kom je op ideeën om nieuwe haarstijlen te bedenken?” Sommige stijlen ontstaan per toeval als ik even voor de spiegel sta te experimenteren. Dat gebeurd meestal op bad-hair-days wanneer ik geen idee heb wat ik zal doen met m’n haar. Anderen zijn weer gebaseerd op haarstijlen die ik zie op internet.”
15. Wie is jouw haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?
“Mijn favoriete haarstijl icoon is Chary Jay op youtube. Zij is echt heel creatief met haar kapsels én het is fijn dat haar haar zo erg op de mijne lijkt. Verder heb ik geen iconen. Ik krijg wel heel veel inspiratie van Pinterest.”
16. Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt als blogger?
“Waardering krijgen voor wat ik schrijf is altijd het leukste!”
Volgende week in Meet the blogger: Ajoeba van Jubes. Bekijk nog meer bloggers en vloggers op The Bloggers Page

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week de beste tips!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm