Black Hair

Meet the blogger | Macblogster

macblogster_1

Wist je dat The Bloggers Page al 44 bloggers en 8 vloggers telde? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 15 vragen voorgelegd. Dus: Meet the blogger: Macblogster

1. Waarom ben jij gaan bloggen/vloggen?
“Omdat ik van schrijven houd en behoefte had aan easy reading op het gebied van make-up, fashion, travel en lifestyle, gericht op mijn leeftijd. Daarnaast is het een eigen diary geworden, waardoor ik terug kan zien wat ik allemaal heb gedaan en leuk vond. Ik vind het leuk om dit te delen.”

2. Welke blogs bekijk je dagelijks?
This Girl’s black book, Qtplace, Budgetproof, Veracamilla, Fotografille, MyBlackHair, Naoki en nog veeeel meer.”

3. Wat is jouw favoriete haarstijl?
“Een knot of mijn haar los (twist outs of gewoon eigen vorm krullen). Lekker gemakkelijk.”
macblogster_7

4. Van welke haarstijl heb je spijt?
“Geen enkele. Alles wat ik heb gedaan, van kort knippen tot relaxen, heb ik gedaan omdat ik het wilde en niet omdat het moest. Zo heb ik ooit een bob gehad met pony, waar ik zeer blij mee was. Zou ik nu ook nog wel willen hebben, maar dat gaat niet meer 🙂
Ik had graag meer kennis willen hebben over de verzorging van mijn haar toen ik het relaxte.”

macblogster_2

5. Wat was het laatste haar/beauty/fashion product dat je hebt gekocht?
“Ik koop meer beauty producten dan dat ik haarverzorging koop.Laatste beauty product: oranje lipstick (sunshine) van Givenchy. Laatste haarproduct: shea boter. Laatste fashion product: panter print en lace print slip ons shoes.

macblogster_3

6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?
“Geen make-up. Ook al draag je make-up, als je haar f**ked up zit, valt je make-up in het niets.”

7. Welke haartype heb jij? 
“Een combinatie van 2c, 3b en 4a”

macblogster_4

8. Welke haarproducten kan je niet zonder?
“Water, conditioner, moisturizer en olie. Ik heb geen merk waar ik bij zweer.”

9. Welk beautyproduct kan je niet zonder?
“Mascara en skin care”

10. Welk fashion item kan je niet zonder?
“Colbert of vest. Slankt af”

11. Wat is je duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?
Waarschijnlijk dure schoenen 🙂 of een te dure foundation die ik niet eens nodig had.
macblogster_5

12. Wat staat er op je verlanglijstje ?
“Hair: 1 fantastisch multifunctionele product waardoor ik geen andere producten hoef te gebruiken. Kortom, een holy fairy tail grail.
Beauty: kick ass skin care die je huid laat stralen
Fashion: maandelijks gratis mogen shoppen op Yoox :-)”

13. Wat doe je naast het bloggen?
“Is er een leven naast bloggen? 🙂 Werken, socializen en een gezin hebben.”

14. Welke vraag word jou als blogger vaak gesteld?
“Men denkt altijd dat ik Google op beauty gebied ben en dat ik hierdoor erg veel weet. Ik weet misschien iets meer, maar niet alles. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige en geen professional. Het feit dat ze het aan mij vragen zie ik desondanks eerder als een compliment dan als vervelend.”

15. Wie is jouw haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?
“Ik heb geen specifiek icoon. Ik vind inspiratie in alles wat ik mooi vind. Dit kan mooie kleding zijn, mooie stoffen, mooie make-up of mooi haar. Wit, zwart, geel, kroes, krullend of sluik haar.”

16. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt als blogger?
“Alle nieuwe mensen die ik heb leren kennen. Een verrijking, ook al spreek en zie ik niet iedereen even vaak. En natuurlijk de plekken waar je komt als blogger. Het meest bijzondere vond ik mijn verblijf in een Vloft. Erg mooi!
De feestjes kunnen ook leuk zijn, maar als niet-blogger ga ik al naar leuke feesten, dus daar zit de meerwaarde niet in. Daarnaast zijn de events waarvoor je wordt uitgenodigd niet vrijblijvend omdat men iets van je wil: free publicity. Het leuke van zulke events vind ik toch echt de mensen die je er ontmoet. Of interessante achtergrondinfo die je opdoet over bepaalde merken/bedrijven.”
macblogster_6

Volgende week in Meet the blogger: Tewatha van ThisGirlsBlackBook . Bekijk nog meer bloggers en vloggers op The Bloggers Page

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm