Black Hair

Meer verzorging van kroeshaar en krullen in black hair kappers

black-hair-salon

Je hebt het vast weleens gemerkt: er zijn weinig kappers die goed met kroes en krullend haar om kunnen gaan. Als je met kroeshaar een reguliere black hair kapper binnenloopt, gaan ze er al gauw vanuit dat je je haar wilt relaxen. Als natural een goede kapper vinden is dus geen gemakkelijke opgave.

Dominique Chantal Snip, eigenaresse van Sheado en Mooney Zichterman van Curls of Nature zijn een samenwerkingIMG_1186 aangegaan om deze tekortkoming van black hair kappers, onder de aandacht te brengen en salons te stimuleren om hun producten en diensten aan de trend van nu aan te passen. Om dit te bereiken hebben Chantal en Mooney een uniek voorstel voor de kappers klaarliggen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de salon kwalitatieve producten van Sheado. Deze producten zijn speciaal gericht op kroeshaar en bevatten geen schadelijke stoffen, zoals minerale olie, petrolatum en sulfaten.

Er zijn zoveel vrouwen in Nederland die voor hun natuurlijke krullen kiezen en geen chemische behandelingen ondergaan. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat het een must is voor kappers om zich meer in kroeshaar te verdiepen. Wij vinden het een geweldig inititief en hopen dat er over een jaar al veel meer kappers zijn die kroes- en krullend haar op een perfecte manier kunnen behandelen.

Ken jij kappers die kroeshaar (goed) behandelen?

meer info: www.sheado.nl en www.curlsofnature.nl

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;)Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm