Black Hair

MBH Get Together Suriname

Als tweeling zo ver van elkaar vandaan wonen (Ais woont in Suriname en Meg in Nederland), heeft soms best wel wat voordelen. Zo hebben we altijd een leuk vakantieadresje en zijn we in de gelegenheid niet alleen Nederlandse black hair & beauty lovers te ontmoeten, maar ook Surinaamse! Toen Meg in Suriname was neergestreken, kwam het idee naar boven om een kleine ‘get together’ te organiseren met Surinaamse lezeressen. Een intieme samenkomst waarin we lekker konden kletsen en van elkaar zouden leren. We regelden een prachtige locatie(SOHO Lounge), een geweldige prijs van DIO (drogisterij) voor de dames met de perfecte haarstyle en een cadeautje van Black Opal Suriname. Na het openen van een event pagina Facebook, meldden voldoende MBH lezeressen zich aan. En toen was er ineens heel snel onze eerste MBH Get Together in Suriname!

Onze lezeressen waren stuk voor stuk prachtigvrouwen. Allemaal met vragen én antwoorden over de verzorging van ons haar. Bij binnenkomst werden zij verwelkomd met een cocktail (SOHO Lounge staat bekend om zijn heerlijke cocktails). Daarna konden zij een ‘haar vraag’ opschrijven of juist een tip geven. In ons vragen uurtje hebben we de tips uitgedeeld en de vragen met z’n allen beantwoord. Er werden tips gegevens voor de beste dreadlocks/natural hair kappers in Suriname, over het voorkomen van droog haar en de verzorging van nepvlechten. En omdat wij super fan zijn van DIY’s, was er de mogelijkheid om zelf je eigen scrub/haarolie te mixen. Ook gaven we twee lezeressen een DIO waardebon ter waarde van 50 SRD!

De avond werd afgesloten met nog wat cocktails, foto’s en een lekker muziekje!

mbh_gettogether7 mbh_gettogether5 mbh_gettogether1 mbh_gettogether9 mbh_gettogether12 mbh_gettogether8

mbh_gettogether10 mbh_gettogether1

mbh_gettogether19 mbh_gettogether13 mbh_gettogether14 mbh_gettogether15 mbh_gettogether16

mbh_gettogether41

mbh_gettogether17 mbh_gettogether20 mbh_gettogether21 mbh_gettogether22

mbh_gettogether43

Black Opal maakte de aanwezigen blij met testers van de Black Opal Even True Foundation. Aïsha schreef hier een aantal weken geleden al een review over. Het is een liquid foundation en we zijn er erg tevreden over. Black Opal kun je zowel in Nederland als in Suriname in verschillende drogisterijen.

mbh_gettogether23 mbh_gettogether27 mbh_gettogether26 mbh_gettogether28

mbh_gettogether42

mbh_gettogether29 mbh_gettogether25 mbh_gettogether30 mbh_gettogether31 mbh_gettogether37 mbh_gettogether32 mbh_gettogether24 mbh_gettogether33 mbh_gettogether38 mbh_gettogether39 mbh_gettogether36

Olivia (rechts) en de Surinaams-Amerikaanse Santhusia werden beloond met een DIO waardebon t.w.v. 50 SRD. De DIO drogist verkoopt naast beauty-producten ook goede haarproducten.

Beide dames hadden, net als de overige gasten, veel aandacht besteed aan hun looks. Leuk extra weetje over Santhusia: ze is een Make-up Artist in Amerika en heeft in Suriname onlangs een aantal workshops gegeven. Het is het dus waard om haar te volgen via Instagram én Facebook.

mbh_gettogether35 mbh_gettogether34

Hartelijk dank aan onze sponsors: SOHO Lounge, Black Opal Suriname en DIO!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm