Beauty

Matte lipstick || Love or hate it!

Er zijn een hoop vrouwen die er niets van willen weten, aan de andere kant zijn er ook vrouwen die niet meer zonder kunnen, matte lipstick! Ik ben zo’n verslaafde vrouw.

De eerste matte lipstick die ik kocht was fuchsia en ik was meteen verliefd. Met een matte kleur komt het over alsof je in een hand omdraai je make-up hebt gedaan, maar in feite doe je  er nog langer over.

Ik laat jullie stap voor stap zien hoe ik een matte lipstick aanbreng.

Stap 1

 
Matte lipstick en droge lippen zijn absoluut geen match, je lippen drogen namelijk sneller uit omdat er geen glans in zit. Dus smeer een dun laagje balsem over je lippen, niet teveel anders eindig je met lipgloss.

Stap 2


Begin in het midden te stiften en werk zo naar de hoeken van je mond. Als je een dikke laag stift is dat niet erg, vooral niet met een felle kleur.

Stap 3


Ik werk het liefst met mijn handen in plaatst van een tissue. Zachtjes klop ik op mijn lippen totdat de kleur één mooi geheel wordt.

 

Et voila!

De rest van de dag loop ik alle stappen door, maar matte lipstick blijft over het algemeen beter zitten dan een normale lipstick. Het trekt namelijk in en blijft zelfs de volgende dag nog op je lippen als je het niet goed schoonmaakt.

 

Tip: Ik koop mijn matte lipstick altijd bij Inglot, dit is een Pools merk dat lijkt op M.A.C. maar dan veel goedkoper en de kwaliteit is top!

 

Lees meer over Chantilie’s haar, fashion & beautytips! www.chantilie.wordpress.com