Fashion

MarryMe – Jimmy Paul

De fashionweek is natuurlijk een week waarop je volop inspiratie kunt op doen. Fashion blogger Larissa van From Hats To Heels bezoekt veel shows en zal ons op de hoogte houden van alle ins and outs.

” ‘Overweldigend’ is een mooi woord voor een show die meteen begint met een heerlijke beat en mij meeneemt in een modewereld die ik nog niet ken. De show van MaryMe – Jimmy Paul is zo’n show die mij vanaf het begin pakt.

De vibe die ontstaat tussen het publiek en de modellen, die bij deze show fierce & sexy lopen, is misschien nog beter dan de kleding zelf. Maar ook hierover valt niet te klagen. Alhoewel MaryMe – Jimmy Paul mij vorig seizoen voor het eerst verraste met felgekleurd bond en veren, waren de outfits dit keer draagbaarder, maar met dezelfde allure en creativiteit.

De show deed zijn naam “ Sam on Mars” eer aan. De schreeuwerige prints, marsman-achtige schoenen, en de strakke helm kapsels gingen samen met plastic tassen, waaruit rook tevoorschijn kwam. Kortom, het was bijna een buitenaardse ervaring die bovenal inspirerend was.”

MARY

MARY

MARY

MARY

MARY

MARY

 

Foto’s: TEAM PETER STIGTER

Geschreven door Larissa Bruin. Meer fashion nieuws lees je op www.fromhatstoheels.com

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm