Beauty

Mariah Carey by OPI – Liquid Sand Review

opi_c

OPI is een hartstikke populair nagellak merk. Grote sterren als de Kardashians, Nicki Minaj en Serena Williams brachten succesvolle collecties uit met het merk en vorig jaar werd bekend dat ook superster Mariah Carey een eigen collectie OPI nagellak zou lanceren. Met deze collectie wilden OPI en Mariah Carey met iets geheel nieuws komen. En dat nieuws is de unieke Liquid Sand; een zanderige en korrelige nagellak met een glanzende finish.

De Liquid Sand bestaat uit vier kleuren: Get Your Number (hemelsblauw), Stay The Night(zwart met rode en zilveren glinstering), The Impossible (knalfuchsia met glitters en sterretjes), Can’t Let Go (felpaars). De Mariah- fans weten natuurlijk dat de namen van deze nagellak liedjes zijn van de zangeres!

Ik testte twee kleuren van Maraiah’s Liquid Sand collectie:

Get Your Number

getyournumber

getyournumber_r2

getyounuber_r1

 

 Stay The Night 

Staythenight

staythenight_r

staythenight_r2

Ik vind de liquid sand helemaal geweldig.De combinatie van de korrels en de glitters is prachtig. Als je naar het potje kijkt, lijkt het op een gewone glitter nagellak. Om het beste resultaat te krijgen heb je twee laagjes lak nodig. Je hebt geen top coat nodig voor deze nagellak. Pas wanneer de nagellak helemaal droog is, zie je en voel je de ‘zandkorrelletjes’. De kwastjes van OPI vind ik fijn omdat ze heel gemakkelijk lakken. De nagellak blijft ook vrij lang zitten, alleen wordt de glans na een tijdje wel ietsjes minder.

liquidsand

 

De Liquid Sand nagellak is nu te koop voor €14,25. Op de website van OPI kun je de verkooppunten vinden. De vier kleuren zijn ook te koop in een miniset voor €18,95. Heel handig als je alle kleurtjes graag eens wilt proberen!

Wat vind jij van de liquid sand?

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm