Black Hair

MakeMeANaturalista- Interview met Chescalocs

makemea naturalista

Ben jij er van bewust dat wat je eet invloed heeft op je schoonheid en dus ook op je haar? Gezond eten doet wonderen voor je huid en haar! Ben jij een echte naturalista? En wil je graag gezond eten? De dames van MakeMeANaturalista zaten met de welbekende grappige youtuber Chescalocs. Chescalocs geeft een aantal goede tips over gezond eten.

Bekijk het filmpje hieronder.


Lees ook onze top 10 voor gezonde voeding voor je haar!

Lees meer over Marlene via haar blog: www.mycurlymind.wordpress.com

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies