Beauty

Make-up inspiratie voor de feestdagen

Geen inspiratie voor tijdens de feestdagen? Niet getreurd. Sheila is je redder in nood!

Valerie_makeup20

Sheila Tjon A Koy is een make-up artist en allround kapster uit Amsterdam. Ze verkoopt een eigen cosmeticalijn speciaal voor de getinte en donkere huid; CoverCover en Inifinity Woman.
Sheila heeft voor MBH’s Valerie een look gecreëerd die speciaal is voor tijdens de feestdagen. Ze heeft enkel de merken CoverCover en Inifinity Woman gebruikt.
Valerie_makeup19

Sheila: “Wanneer je een egale huid hebt is het gebruiken van een foundation niet altijd nodig. Daarom gebruik ik alleen een camouflage (nr9) bij Valerie. En voor een highlight effect camouflage nummer 24. Dit blijft de hele dag zitten en dekt oneffenheden. Een camouflage is ook geschikt wanneer je een niet te opgemaakte gezicht wil hebben.
Over de camouflage breng ik een poeder (nr2) aan. Dit creëert een gematteerde huid. Als blush; de Infinity Woman en daaroverheen de bronzer (nr4) van Cover Cover bij de T-zones, dus voorhoofd, neus en kin aangebracht. Dit geeft een glow effect in het gezicht. Ik heb dus 2 verschillende bronzers gebruikt om het gezicht te highlighten. Voor de neusvleugels een donkere kleur (nr2).
De wenkbrauwen heb ik geshaped met een donkerbruine oogschaduw. Ik heb voor een poeder gekozen omdat Valerie al vollere wenkbrauwen van haar zelf heeft, dus dit zorgt voor een natuurlijk effect. Heb je weinig haartjes? Gebruik dan een oogpotlood.”

Valerie_makeup11

“Voor de oogleden heb ik als eerste een primer aangebracht zodat de oogschaduw langer blijft zitten en beter aan de huid hecht. En daarover heen 3 verschillende eyeshadows; in de kleuren zwart (nr 6), donkerblauw (nr 3) en natural (nr56). Je hebt niet veel nodig omdat de kleuren zo intens zijn. En als eye-catcher de kleur; pure gold van Wett n Wild.”

Valerie_makeup5

“Als tip kan je nog kiezen om met een gouden eyeliner, stipjes aan het eind van je oogleden te zetten.”
Valerie_makeup8

“Vervolgens heb ik de lipgloss (nr7) gebruikt voor de lippen. Een mooie natural kleur die de lippen verzorgen en verzachten.”

Valerie_makeup9

“Om deze look helemaal af te maken kan je nog kiezen voor nepwimpers.”

Valerie_makeup10

Valerie_makeup3

Valerie_makeup4
Wil je advies over make-up? Of heb je vragen over Cover Cover of Inifitny Woman? Neem dan een kijkje op Sheila’s facebookpagina; Sheila Hair & Beauty.

Alle foto’s en modellen zijn door Sheila opgemaakt.