Beauty

MAC Viva Glam | Make-up by Nicki & Ricky


Roze. Dé kleur die echt niet ontbreekt in de garderobe en pruikencollectie van superster Nicki Minaj. En dat komt mooi uit, want – geheel in lijn met haar liefde voor de roze kleur – lanceert ze samen met Ricky Martin een bright yellow pink lipstick voor MAC Viva Glam. De limited edition make-upjes zijn vanaf maart verkrijgbaar in Nederland. Een groot deel van de opbrengst van de verkoop van de MAC Viva Glam-lijn wordt gedoneerd aan het aidsfonds.

Mét de handtekeningen van Nicki & Ricky
De roze lippenstift, met gele basis, kost € 18,- en is vanaf begin maart verkrijgbaar bij alle MAC counters. Het is een felle kleur, welke je wellicht iets zou kunnen ‘dempen’ met de lip-conditioner (€ 15,-). Want ook de lip-conditioner behoort tot de collectie. Leuk detail: de lippenstift bevat een handtekening van Nicki, terwijl de lip-conditioner werd versierd met de handtekening van Ricky Martin.

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies