Celebrity Style

Nicki Minaj for MAC Viva Glam

Na de succesvolle “Pink Friday”  Lippenstift, die Nicki Minaj vorig jaar in samenwerking met MAC lanceerde, mag de opvallende dame zich binnenkort de spokesperson van MAC Viva Glam noemen. Samen met Ricky Martin promoot Nicki Minaj volgend jaar de limited edition lippenstiftjes van MAC. De lijn is vanaf februari 2012 te verkrijgen. Een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar het aidsfonds.

Ricky Martin en Nicki Minaj volgen Lady Gaga en Cyndi Lauper op. Zij mochten zich dit jaar de vertegenwoordigers van deze speciale editie noemen. De kleurrijke rapp(st)er laat op twitter weten erg blij te zijn met de samenwerking.

Met Nicki Minaj in het team kan het niet anders dan dat deze editie van MAC Viva Glam spannende en opvallende lippenstift-kleuren zal bevatten. Wij zijn benieuwd!

*Update* bekijk hier de lippenstift en lip-conditioner van Nicki & Ricky for MAC Viva Glam. De producten zijn vanaf begin maart 2012 te verkrijgen in Nederland!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies