Beauty

Maak je mooi WIN!

Je hebt een mooi jurkje, sexy schoenen en dé perfecte date voor Valentijn. Daar hoort natuurlijke een mooi opgemaakt gezicht bij. Daarom hebben wij voor jou twee must haves voor een avondje uit: een lipgloss en mascara van Gosh Cosmetics!

Light & Shine Lip Glaze

Dit revolutionaire product is de ultieme lipgloss. Het heeft een fantastische, verzachtende en aangename textuur met een geweldige “high shine” finish. Ook de verpakking is fantastisch. Dankzij het geintegreerde spiegeltjes en lampje kun je deze lipgloss zelfs in het donker aanbrengen. Ideaal voor een avondje uit. De fantastische combinatie van kleuren en pigmenten geeft je lippen diepte en volume.

Show Me Volume Mascara

Een unieke mascara die je wimpers een overdreven effect geeft, dat met elke opwaartse beweging van het borsteltje toeneemt en een spectaculair eindresultaat oplevert. Het bevat onder ander vitamine B, C en E en natuurlijke was. Het bevat geen parfum.

Helaas, je kunt niet meer meedoen. De winactie is gesloten!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm