Beauty

Lupita’s droom komt uit!

lupita_nyongo_alek_wek

Het jaar van Lupita Nyong’O kan al lang niet meer stuk, maar dit moet wel een van haar mooiste momenten zijn geweest! Nadat People Magazine, Lupita uitriep tot mooiste vrouw van 2014, regelden zij een ontmoeting met Lupita’s rolmodel Alek Wek.

Tijdens een event van Essence vertelde Lupita hoe Alek Wek haar inspireerde:

“Mijn moeder zei me heel vaak dat ik mooi was. Maar zij is mijn moeder. Natuurlijk vindt zij mij mooi. En toen werd Alek Wek een bekend model. Ze was zo donker als de nacht en schitterde op elke catwalk en in elk magazine. Iedereen sprak over haar schoonheid. Zelfs Oprah noemde haar beeldschoon. En dat maakte het een feit!”

Natuurlijk was Lupita heel blij om Alek Wek te ontmoeten. Bekijk de ontmoeting met haar beauty icoon:

bron: www.people.com

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm