Fashion

Lupita Nyong’o voor Vogue Magazine Italie

Lupita Nyong’o is a rising star! Met haar rol in de film 12 years a slave wist ze zichzelf als actrice op de kaart te zetten. Haar uitstekende prestatie werd beloond met een Screen Actors Guild Award , een Critics’ Choice Award en nominaties voor een Golden Globe, BAFTA en een Oscar.

Niet alleen de filmindustrie, maar ook de modewereld hangt aan haar lippen. In slechts enkele maanden na de release van de film zagen we Lupita al voorbij komen in verschillende modebladen, zoals Vanity Fair, Dujour Magazine en de Amerikaanse Vogue.

Blijkbaar zijn ze bij Vogue Magazine super enthousiast over haar, want deze maand staat er een prachtige shoot van Lupita in Vogue Italie. Bekijk de foto’s!

Lupita Nyongo for Voque Italie-5

Lupita Nyongo for Voque Italie-4

Lupita Nyongo for Voque Italie-3

Lupita Nyongo for Voque Italie

Lupita Vogue Italie 2

Lupita Vogue

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies