Black Hair

L’oreal neemt Carol’s Daughter over

picture_photo_fixed_size_a11e28

Het zal wel een echte rollercoaster ride geweest moeten zijn voor Lisa Price, de oprichtster van het merk Carol’s Daughter. Zo werden haar producten na slechts één interview bij The Oprah Winfrey show ineens razend populair. Zo populair zelfs dat ze niet eens aan de vraag kon voldoen. Vervolgens wist ze topinvesteerders en celebs binnen te halen die het hele ‘Carol’s Daughter merk’ een boost wisten te geven. Jaren lang leek het echt goed te gaan met het merk, totdat in mei het bericht naar buiten kwam dat Carol’s Daughter faillissement had aangevraagd voor een aantal winkels. Commotie alom, maar dat bleek volgens Lisa Price onnodig. Ze kreeg daarin zelfs bijval van Carol’s Daughter spokesperson Jada Pinkett Smith. Het ging namelijk om een doorstart. Gisteren werd duidelijk in welke richting het merk zich nu gaat begeven. Carol’s Daughter behoort nu namelijk tot de L’oréal familie!

 

Blackhair & L’oréal

De aankoop van Carol’s Daughter door L’oréal lijkt mij zelf een positieve ontwikkeling. Steeds meer grote merken spelen namelijk in op de groeiende vraag naar producten voor krullend en kroeshaar. Overigens is Carol’s Daughter dan niet het enigste merk van L’oréal dat zich richt op de ‘multiculturele groep’. L’oréal verkoopt ook al jaren het professionele kappersmerk Mizani. Wij zijn benieuwd hoe lang het duurt voordat Carol’s Daughter zich in de Nederlandse drogisterijen te vinden zal zijn.

 

Lees het persbericht van L’oréal

gespot via: Akua @  United bloggers of colour
afbeelding: lorealusa.com

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies