Black Hair

Locked & Loose 2 | A Natural Hair Experience

locked_loose_natural_hair_experience_flyer

Maak volgende week plaats vrij in je agenda, want er vind weer een leuk event plaats. Locked & Loose 2 is alweer het tweede event dat de dames van The Natural Hair Club organiseren. Het wordt een dag bombvol informatie, inspiratie en natuurlijk veel shoppen en workshops bezoeken. Hou jij van hair, beauty en fashion? Dan mag je dit absoluut niet missen!

The Natural Hair Club

The Natural Hair Club is een besloten groep op Facebook waar de leden hun tips en ervaringen op het gebied van natural hair met elkaar kunnen delen. De groep is vorig jaar opgericht door Claire Edwards, SAm Ebs & Sharon Eugenie en telt as we speak al 879 leden! Er zitten echt hele leuke dames in de groep. Sommige hebben vragen, anderen hebben tips en weer anderen posten hun protective haisrtyles of haargroei. Het Locked & Loose 2 event is dus de ideale gelegenheid om elkaar persoonlijke te ontmoeten!

Wat staat er op het programma?

Wat staat er allemaal op het programma? Heel veel! Wat dacht je van een Natural Hair Talk met onder andere radio host Angelique Hotveen? Of laat jezelf heerlijk verwennen in de beauty corner. Daarnaast kun je een bezoekje aan de Markt niet missen. Ook wij zijn aanwezig met onze haarproducten uit onze shop en om foto’s te maken van de mooiste kapsels!

Bekijk hier het hele programma:

locked_loose_natural_hair_experience

INFORMATIE
Datum: zaterdag 30 november
Adres:  Maaspodium, St. Jobsweg, 3024EH, Rotterdam
Kaarten: € 7,50 in de voorverkoop. Koop je kaartje hier
Tijd: 14.00 – 20.00 uur

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm