Beauty

Liptrend: extra volle lippen

Volle lippen

Het is een beetje raar, maar het is inmiddels wel een trend: extra volle lippen. En nu zul je misschien wel denken: “hoezo? die heb ik altijd al van nature gehad!” Nou, voor de wereld zijn jouw lippen nu dus extra hip. En dat hebben we misschien voor een groot deel te danken aan de mysterieuze volle lippen van Kim Kardashian’s jongere zusje Kylie Jenner. De tiener zorgt er met haar lippen voor dat de media constant over haar blijft schrijven, jonge meisjes de #kylieJennerChallenge starten (doel: dezelfde lippen als Kylie Jenner creëren) en vrouwen weer massaal aan het ‘lipcontouren’ beginnen. En mocht je denken ‘dan doen toch alleen vrouwen die hele dunne lippen hebben?’ You couldn’t been more wrong. Meisjes, vrouwen met van nature dunne én volle lippen doen er vrolijk aan mee.

Je volle lippen vormen betekent meer doen dan alleen je lippen dikker maken door aan een lippompje te zuigen. De lipliner is je absolute musthave, je lippenstift moet on point zijn,  en contouring zorgt voor de final touch. Wist je dat nog niet? Gelukkig zijn er op YouTube voldoende filmpjes over te vinden. Zo moeten je lippen er anno 2015 uit zien:

 

Bron foto’s/filmpje: YouTube kanaal Sadora Paris

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies