prachtige-borsten-perfecte-billen
Lifestyle

Deze lingerie zorgt voor prachtige borsten en mooie billen


Weet jij nog hoe je borsten eruit zagen voordat je kids kreeg? Of in je jongere jaren toen je lichaam nog volop in ontwikkeling was? De vorm van je borsten verandert eigenlijk constant. De ene dag zijn ze wat voller dan de andere. Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals tijdens je menstruatie, als je in de pubertijd zit, zwanger bent of borstvoeding geeft. Ook als je schommelt in je gewicht kan de vorm van je borsten veranderen. Je borsten vertellen dus eigenlijk best veel over je lichaam.

Zo krijg je een prachtig decolleté

mooie-borsten

Ik ken weinig vrouwen die super tevreden zijn met hun borsten. Vooral na het krijgen van kinderen en geven van borstvoeding, lijkt er weinig leven in borsten te zitten. De easy way is natuurlijk een cosmetische borstcorrectie. Maar dat is niet zo natuurlijk en niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kunnen we één ding doen om in elk geval de illusie te wekken dat onze borsten de perfecte vorm hebben: een goede bh dragen. Het zorgt niet alleen voor prachtige borsten, maar geeft zeker ook je zelfvertrouwen een enorme boost. Zo creëer je een prachtig decolleté:

Stap 1 . Laat eerst je bh-maat opmeten. Lingerie merk Triumph adviseert vrouwen bij elke bh aankoop opnieuw de maat te meten. De beste tijd om te meten is na je menstruatiecyclus. In deze periode hebben je borsten hun werkelijke grootte.

Stap 2. Bepaal daarna wat je precies wilt bereiken met je borsten. Wil je je borsten liften? Meer volume geven? Of een natuurlijke ronde vorm? De Magic Boost shapewear collectie van Triumph geeft een nieuwe vorm aan je borsten. De collectie bestaat uit drie verschillende bh-modellen om je borsten optimaal te ondersteunen: Lift Up, Push Up en Shape Up.

Voor een mooie, ronde lijn met lichte opvulling, kies je voor de Lift Up bh van Triumph. Deze bh is perfect voor verslapte borsten die je op een natuurlijke manier wilt liften. Ben je niet gezegend met volle borsten? Met de Push Up bh maak je daar verandering in. Deze bh bevat extra vulling voor een groter push-up effect. En heb je juist wel grotere borsten, dan kun je ze met de Shape Up bh’s een mooie, ronde vorm geven.

prachtige borsten

Alle bh’s uit de Magic Boost collectie bevatten de Magic Wire™ technologie. Dit zijn bh’s met een comfortabele, flexibele soft touch beugel zonder metaal. Fijn, want dan voel je de bh niet zitten. Ik draag hier de Push Up bh. Het duwt mijn borsten lichtjes omhoog. Niet teveel, maar net genoeg om een duidelijke verandering te zien en mijn borsten meer volume te geven!

Stap 3. Trots op je borsten nu je je nieuwe bh hebt? Laat ze dan zien! Kies voor een elegante jurk met een laag uitgesneden v-hals bijvoorbeeld. Maar ook wanneer je gesloten t-shirts of hemden draagt, creëer je met de Magic Boost collectie van Triumph een prachtige boezem.

Zo krijg je prachtige billen

Met shapewear kun je ook heel gemakkelijk de look van je billen beïnvloeden. Corrigerend ondergoed zorgt ervoor dat je taille smaller lijken en je billen mooi worden gevormd. En mocht je denken dat dit soort ondergoed er super oubollig uit ziet, think again. Of beter gezegd: see for yourself. Deze shapewear ondergoed van Triumph zorgt er niet alleen voor dat je billen en taille er goed uit zien, je voelt je er ook nog eens heel sexy in. Onze favorieten:

high-waist

  • Shaperwear slip met hoge taille: deze slip geeft je een strak figuur. Door de onzichtbare naden zie je het ondergoed niet onder je kleding zitten. Handig voor wanneer je een nauw aangesloten jurk of rok draagt.

maxi

  • Maxi: een slip die je buik net wat strakker maakt. Deze slip heeft een minder hoge taille en werkt uitstekend in combinatie met bijvoorbeeld een pantalon.

hipster

 

  • Hipster: Look at the back! Alleen daarom al een must have. De slip komt tot de heupen en is dus handig om te dragen wanneer je een heupbroek draagt. Maar ook super leuk onder een echt zomers jurkje. Ook dit broekje is vanwege de onzichtbare naden niet zichtbaar onder je kleding.

Bij bh’s geldt meestal: zien is geloven. Iedereen heeft een ander figuur en de ene bh zit bij jou beter dan de andere bh. Bij Triumph kun je een passessie boeken, zodat je samen met een stylist op zoek kunt gaan naar de juiste Magic Boost bh voor jouw borsten. Interesse? Boek dan hier jouw passessie. Meer informatie over de Magic Boost collectie vind je hier.

sponsored post

Ik neem je graag mee met mijn zoektocht en ontdekkingen naar nieuwe trends, weetjes en tips over haar en make-up styles. Ik houd van eten, fitness, reizen, haar, beauty en turtles ;)