Limoen als deodorant

limoen als deodorant

Wie heeft deodorant nodig, terwijl een limoen al het werk kan doen? Deze citrusvrucht werkt uitstekend om nare geurtjes tegen te gaan. Het is heel simpel, effectief en daarnaast ook nog veel goedkoper!
Aan de slag
Snijd een limoen in parten (je kunt het in vieren snijden). Verwijder de pitten en zorg ervoor dat je droge oksels hebt. Vervolgens wrijf je de limoen over je oksels. Je zult merken dat de sap en het vruchtvlees in je oksels gaan zitten. Laat het voor enkele minuten even intrekken. Was je oksels vervolgens met water.  Droog je oksels met een schone handdoek.
limoen partjes
Limoen combineren met een deodorant?
De heerlijke geuren die je gewend bent te ruiken wanneer je een reguliere deodorant  zou gebruiken, ruik je niet wanneer je een limoen gebruikt. Wil je toch nog een deodorant gebruiken, gebruik dan een deodorant zonder parfum. Een echte aanrader is een Aloë Vera Deodorant. Ik gebruik nu zelf de Aloë Vera Deodorant van het merk Cur Aloë. Dit is een merk dat allerlei aloë vera producten ontwikkeld. De aloë vera is afkomstig uit Curacao. Je kunt de deodorant hier bestellen (€4,50).
CurAloe Roll on Deodorant
Minder zweten? Minder nare geurtjes?
Zweten doen we allemaal en ook jij blijft dit doen wanneer je limoen gebruikt. Gebruik het dagelijks en je zult merken dat je minder snel zweet. Zweet je toch, dan kun je erop rekenen dat de geur minder sterk is. Natuurlijk reageert ieders huid anders, dus zul je vooral moeten testen wat voor jouw werkt. Een belangrijke tip is om in ieder geval de limoen niet in combinatie met een deodorant te gebruiken die veel (chemische) parfum bevat.
Andere citrusvruchten gebruiken?
Heb je geen limoen in huis? Dan kun je ook een citroen gebruiken.

Wat gebruik jij onder je oksels?

 
 
 

4 REACTIES

 1. Dat men limoen als deodorant kan gebruiken wist ik niet!
  De deodorant klinkt goed en ik ga naar op zoek! 😉
  Happy weekend…..

 2. Hey chucky1012.
  Zowel de limoen als de aloe vera deodorant zijn echt een aanrader. Het werkt echt! 🙂
  Jij ook een geweldig weekend!
  xx

 3. wij hadden het vroeger niet breed, ons moeder wilde dat we schoon en verzorg uit zagen. Als deo op was gebruikte je limoen,en als tandpasta op was , moesten wij onze tanden poetsen met zeep, was allemaal heel gewoon en je stonk niet en geen vieze tanden.
  Elaine

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld