festival_haarstijlen
Black Hair

De leukste festival haarstijlen

Oke, het festival seizoen is al een tijdje aan de gang. Wellicht heb je al een aantal leuke festivals bezocht. Toch komen er nog een aantal events aan die je vast niet wil missen. Naast een geweldige tijd, wil je er dan ook gewoon prachtig uitzien. Bij festivals mag het altijd net wat meer outspoken zijn met lekker veel kleurtjes, franjes en andere prulletjes. Zowel in je kleding als in je haar.

Vandaag willen we je graag inspireren om iets anders te doen met je haar! Check deze leuke tutorials voordat je naar een festival gaat.

Kleurige Braid Extensions

 


Youtuber Chime Edwards weet precies wat festival haar is en creëert een prachtige haarstijl met kleurige vlechten en leuke accessoires. Bekijk hier de tutorial:

6 Basic Festival looks


Deze Youtuber laat in 10 minuten 10 verschillende festival haarstijlen zien. Echt stuk voor stuk prachtig. Je haar moet wel minimaal op schouderlengte zijn voor deze looks. Check:

Festival haar voor kor natural hair

THE FROHAWK and other festival hairstyle ideas up on my channel #linkinbio #afro #naturalhair #frohawk

Een foto die is geplaatst door Zahra (@zigbeswick) op


Heb je wat korter haar? Ook dan kun je hele leuke haarstijlen creëren voor tijdens een festival. Bekijk dit filmpje eens:

Nou, waarschijnlijk heb je na het zien van deze tutorials genoeg inspiratie voor mooi festival haar! Veel plezier alvast!

Foto: IG Chime Edwards

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm