Black Hair

Leuk om te proberen: Invisible Marley Twists

inivisible_marleytiwst

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, ben ik op zoek naar een leuke protectieve hairstyle voor deze winter. De Yarn braids zijn een optie, maar ik kwam ook een tutorial tegen voor de invisible methode voor Marley Twists.

Ik heb al eerder Marley Twists gedragen, maar dan de ‘normale manier’. Met deze methode lijken je twists wat natuurlijker:

Deze vlogger (Donedo), is sowieso heel leuk om te volgen. Ze vlogt heel veel over natural hair, maar heeft ook goede make up tutorials. Daarnaast vlecht ze veel voor haar klanten:

invisible_marley _twist

Ik ben benieuwd of jij misschien de invisible methode al eens hebt geprobeerd? Let me know in de comments!

foto’s: IG Donedo

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm