eten
Lifestyle

Lekker eten bij Party Over Hair!

Bij een leuk event hoort natuurlijk lekker eten. En dit jaar hebben we bij Party Over Hair extra uitgepakt met leuke foodstands die voor iedereen wel iets lekkers te bieden hebben. Laten we gelijk beginnen met een overzicht!

Meydby

‘Cooking is not our job, it’s our passion.’ Met zo’n slogan, weet je gewoon dat er veel liefde in het eten is gestoken. Meydby biedt overheerlijke authentieke Surinaamse gerechten, snacks en broodjes, zoals masoes moksi alesi met zoutvlees en smoking kip, pitjel en birambi, nasi kip en een puntje met hete kip en zuur. Maken de foto’s je ook al zo hongerig?

foodstands foodstands foodstands foodstands

Meer info: facebook.com/meydbynl

BVine Streetfood

We houden van gezond eten! En als het ook nog heel lekker is, juichen we nog harder! Bij BVine Streetfood kun je terrecht voor wraps, burgers, snacks, salades, smoothies, pancakes en nog veel meer!! Alle gerechten hebben een gezonde twist! BVine Streetfood werkt alleen met verse, verantwoorde en of biologische producten. Gezond eten wordt in een nieuw jasje gestoken door middel van hun aparte creaties, zoals hun lavendelmayonaise of pompoen pannenkoekjes. Mmmm… can’t wait!

FOODSTANDS

eten

FOODSTANDS

Meer info: facebook.com/bvinestreetfood

Everything On A Stick

Bij de gerechten van Everything On A Stick wordt ook echt elk gerecht op een stick gepresenteerd. Everything On A Stick biedt verscheidene street food aan met de nadruk op pure producten. Er is een grote diversiteit van vlees en vis, te combineren met groenten. Simpele lichte gerechten met volle smaak geserveerd op een stick. De gerechten worden veelal gegrild, bereid met verse ingrediënten en oog voor presentatie en detail. Mmmm…heerlijk!

foodstands foodstands

Meer info: www.eoas.nl

 

Sharla’s Bakery

Geen feest zonder zoetigheid, dus kon Sharla’s Bakery absoluut niet ontbreken op Party Over Hair. Sharla’s Bakery is een Amerikaanse gestijlde bakkerij, met maar één simpel doel: elke dag de beste handgemaakte cakejes en cupcakes maken die je ooit hebt gegeten! En we kunnen je vertellen dat het écht lekker is. Kom je ook proeven van hun Red Velvet cakejes? Of overheerlijke cheese cakes en brownies? Wij hebben er zin in!

sharlas1 sharlas2

 

Kom je ook naar Party Over Hair? Tickets zijn te bestellen via http://partyoverhair.eventbrite.nl.

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm