Black Hair

Langer haar door de dermaroller?

dermaroller_

Weet je nog het enthousiasme waarmee de dermaroller in 2011 de wereld werd ingeblazen. Alleen bij schoonheidsspecialisten kon je de behandeling met deze rollende naalden ondergaan. Al gauw kwamen er ook rollers voor thuisgebruik op de markt. Voor zo’n 50 euro kon je nu ook thuis aan de slag om je gezicht van nieuw collageen te voorzien en je huid dus te verjongen. Maar nu blijkt dat je 50 euro meer waard is dan het alleen te gebruiken voor je gezicht. De dermaroller zou ook de haargroei stimuleren als je het op je hoofdhuid laat rollen. Deze vlogger is al helemaal om:

 

Het lijkt eigenlijk op hetzelfde principe als een hoofdmassage met je vingers of een kam. Hoofdmassages stimuleren de doorbloeding van je hoofdhuid, waardoor je haargroei wordt gestimuleerd. Gebruik je vingertoppen en maak rustige en kleine roterende bewegingen. Je begint altijd voor en eindigt achter. Maar als je al in het bezit bent van een dermaroller, kun je het ook eens proberen voor je hoofdhuid. Maar, misschien is het wel wat lastiger als je haar kroes is, want de naalden kunnen ook blijven hangen in je haar.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm