valse_wimpers-castor_olie
Beauty

Het geheim voor volle wenkbrauwen en lange wimpers?

Ik heb er nooit echt de tijd voor genomen om dit dagelijks te doen, maar het schijnt echt dat je door het gebruik van castor olie lange wimpers en volle wenkbrauwen krijgt. Het enige wat je wel nodig hebt is geduld en discipline. Het moet namelijk een dagelijkse routine voor je worden om de castorolie goed over je wenkbrauwen te smeren en tussen je wimpers.

Om dit te kunnen doen, gebruik je allereerst een klein borsteltje. dit kan een oud mascara borsteltje zijn. Deze dip je vervolgens in de castorolie. Daarna breng je het op je wimpers aan net zoals je dat doet wanneer je mascara op doet. Hetzelfde doe je bij je wenkbrauwen.

volle wimpers en wenkbrauwen mt castorolie

Welke Castorolie kun je gebruiken?

Je kunt in principe het beste gebruik maken van Jamaican Black Castor olie of koudgeperste castorolie. Deze bevatten nog de meeste voedingsstoffen. Meer hierover lees je in deze post.

De mevrouw in de ze video laat perfect zien hoe je de castor olie moet aanbrengen.

Resultaten

De resultaten zijn niet binnen één dag te zien. Bij sommigen duurt het maanden, bij anderen slechts een paar weken. Het hangt sowieso ook af van hoe snel je eigen haar groeit en wat je nog meer doet om de haargroei te versnellen. In dit filmpje laat de YouTuber zien dat ze naast de castor olie ook haargroei pillen slikte. Daardoor merkte ze al binnen een week dat haar wenkbrauwen voller waren.

Bestel hier voordelig Jamaican Black Castor olie!

beeld: Pinterest

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies