Beauty

Lancome professionele make-up kwasten

lancome_brushes_make_up_kwast

Wat zouden we doen zonder onze make-up kwasten? Vanuit een professioneel oogpunt zou ik niet meer zonder kunnen. Het scheelt aardig wat tijd in de ochtenduren, verhoogt het plezier  en zorgt ervoor dat je make-up er frisser uitziet.

Over fris gesproken: van een gezond blosje op de wangen word ik blij. De precision cheek brush met natuurlijk haren en stompe top polijst de huid terwijl je een aardig gezond blosje tekent.

Foundation met de vingers aanbrengen kan, maar een goede foundation kwast werkt fijn, afhankelijk van het type foundation misschien wel fijner. Het geeft een natuurlijke en transparante finish terwijl je je vingers foundation vrij houdt.

Sponsachtige oogschaduw kwasten zijn doorgaans dramatisch om mee te werken. Investeer liever in een smokey eyes kwast, een blending kwast en een smudge om je zwoele oogopslag  te perfectioneren.

lancome_make_up_kwasten lancome_make_up_kwast

Meer beautynieuws lees je op www.amandarijff.com

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm