Black Hair

Lachen met Da Bounce Comedy Nights (+korting!)

dbcnposter-

Wow wat vliegt de tijd. Da Bounce Comedy Nights bestaat alweer 20 jaar. Ik weet nog dat mijn zusje en ik er voor het eerst heen gingen. Wat hebben we toen gelachen om de comedians en genoten van de leuke sfeer. Want Da Bounce Comedy Night is echt een avondje uit. Met hilarische, internationale top comedians, spetterende live acts, dj’s en heerlijke soulvol. Je moet het een keertje mee maken.

Speciale editie van Da Bounce Comedy Nights

Natuurlijk wordt het 20-jarig bestaan van Da Bounce Comedy Nights gevierd. Zo worden grootheden die op het punt staan om door te breken naar Nederland gehaald voor een weergaloze hilarische comedy tour. Deze keer zijn het o.a. Mike Troy (NY), Ray Lipowski (CHI) en Drew Fraser(NY) die de podia onveilig maken!

Beleef Da Bounce Comedy Nights met €5 korting!

Hoe leuk?! We mogen MyBlackHair.nl lezers een korting bieden van 5 euro per ticket voor Da Bounce Comedy Nights! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de kortingscode MBH20ydb te gebruiken. Tickets zijn verkrijgbaar via www.maybuse.com. De korting is geldig t/m 12u op de dag van de show. Er zijn een beperkt aantal tickets verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

Data & plaatsen

16 sept – Theater Diligentia Den Haag
18 sept – Theater Zuidplein R’dam
19 sept – Tuschinski A’dam
20 sept – Schouwburg Almere

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm