Beauty

Super winactie || Maak kans op een front lace wig! [Gesloten]


Op maandag 4 juni heeft Fresh-hair.nl de deuren van haar eerste winkel geopend. Sinds de start in 2009 is Fresh-hair.nl uitgegroeid tot één van de grootste online retailers in haarstukken, waaronder lace wigs. In de afgelopen jaren heeft het succes van hun webshop de oprichters een bijzondere stimulans en motivatie gegeven om nog dichter bij hun klanten te komen. Dit hebben zij met de opening van een fysieke winkel gerealiseerd. Nu is het voor klanten dus ook mogelijk om zichtbaar én voelbaar een betere keuze te maken voor een lace wig.

Heerlijk haar-shoppen

In de winkel vindt je een ruime keuze aan voornamelijk lace wigs in diverse haarkleuren en lengtes. Alle producten met betrekking tot lace wigs -zoals lijmen, shampoos en conditioners zijn ook in de winkel verkrijgbaar. Daarnaast is er een salon in de winkel gevestigd waar diverse behandelingen met betrekking tot de uiterlijke verzorging worden verzorgd. Je kunt op afspraak een behandeling ondergaan. Meer over alle behandelingen lees je hier.

 

Een cadeautje voor jou!

Fresh-hair.nl geeft aan iedere MBH-lezeres een kortingsbon van 20%. Deze korting krijg je wanneer je een lace wig koopt. Je kunt de kortingsbon zowel in de shop als in de winkel gebruiken.

 

——————————————————————————————

Winnen!!

Om de opening van de winkel te vieren hebben we in samenwerking met Fresh-hair.nl een leuke actie bedacht waarbij er mooie prijzen te winnen zijn.

Fresh-hair.nl geeft maar liefst drie prijzen weg:

1ste prijs
Een front lace wig uit de winkelvoorraad naar keuze (Je kunt kiezen uit de front lace wigs van deze pagina)

2de prijs
Een waardebon van € 50 ter besteding van een lace wig

3de prijs
Een waardebon van € 20 ter besteding van een lace wig

 

Zo maak je kans:

1. Like Freshair.nl op Facebook

2. Like myblackhair.nl op Facebook

3. Deel de volgende link op je Facebook prikbord: https://www.myblackhair.nl/lacewig (dit kan ook door op de ‘like’ button bovenaan dit artikel te klikken)

4. Vul vervolgens onderstaand formulier in

[De win-actie is gesloten. De winnaars worden op 21 juni bekend gemaakt]

 

Fresh Hair Amsterdam
Fresh Hair’s eerste winkel is gevestigd in Amsterdam. De keuze is voor Amsterdam gevallen, omdat Amsterdam voor Nederlandse begrippen één van de meest trendy steden is. De opening van de winkel betekent niet einde van de webshop. Woon je niet in (de buurt van) Amsterdam, dan kun je natuurlijk gebruik blijven maken van hun webshop. De winkel ligt aan de gezellige en sfeervolle Ten Kate markt, nabij de winkels en het openbaar vervoer in de Kinkerstraat (stadsdeel Oud West).

Fresh-hair.nl
Ten Katestraat 24
1053 CG Amsterdam

Email: info[at]fresh-hair.nl
Tel: +31-(0)20 893 24 11

Routebeschrijving:

Met tram: 7 en 17, halte Ten Katestraat Parkeergelegenheid: De buurt biedt voldoende gelegenheid tot (betaald) parkeren

Openingstijden:

Zondag: gesloten
Maandag: 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur

 

Voorwaarden deelname win actie:

– De Winactie eindigt op 20 juni 2012 om 23.59 uur
– De winnaars worden via facebook en per e-mail op 21 juni 2012 bekend gemaakt
– Om deel te nemen aan deze winactie moet je alle vier stappen uitvoeren.
– Wanneer je fresh-hair.nl en/of myblackhair al ‘liked’ hoef je alleen de overige stap(pen) uit te voeren
– De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan wordt je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox. Natuurlijk kun je je altijd weer uitschrijven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies