Black Hair

Lace Wig | Elastic Band Method

Win lacewig

Veel dames zijn dol op lace wigs. De lace van deze zogenaamde ‘onzichtbare’ pruiken zorgen voor een natuurlijk ogende haarlijn. Daarnaast kun je er je haar op vele manieren stylen. Het is een simpele protective hairstyle en kan hele mooie resultaten hebben.

Een veel gebruikte methode om de lace wig vast te maken is lijm. Maar lijm is niet echt ideaal. Vooral niet als je ’s avonds de lace wig het liefst van je hoofd wil halen. Gelukkig is er de elastic band method. De lace wig zit ‘vast’ door een elastiek die om je hoofd en de lace wig is gebonden. Het voordeel hiervan is dat je je haarlijn niet beschadigd door de lijm en dat je de mogelijkheid hebt om je eigen haar te verzorgen. De lace wig is namelijk gemakkelijk te verwijderen.

De elastic band method kun je zelf toepassen op je lace wig. Op YouTube zijn er genoeg video’s te vinden waarin uitgelegd wordt hoe de elastiek op de lace wig kan worden genaaid. Bekijk deze video voor een instructie.

 

 


Draag jij weleens een lace wig?

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm