Black Hair

Laat je haar de zon verslaan

zonYes! De zomervakantie is begonnen. Voor de meesten van jullie dan. En dat betekent, genieten. Van de zon, de zee en het strand. Tenminste, zolang het kan in Nederland. Vorige week heeft de zon zich wel bewezen, deze week is het ietsjes minder, maar we gaan er natuurlijk vanuit dat we nog meer zonnige dagen zullen hebben. En als je dan naar het strand of naar het zwembad gaat of als je gewoon gaat wandelen, denk dan ook even aan je haar!

_________________________________________________________________________________________________________

Hou je haar vochtig

Donker haar is zeer aantrekkelijk voor de zonnestralen. Dit betekent dat je haar ’s zomers heel erg kan uitdrogen. Om dit te

Organic Root Stimulator Olive Oil Moisturizing Lotion

Organic Root Stimulator Olive Oil Moisturizing Lotion

vermijden, is het belangrijk dat je je haar vochtig houdt gedurende de zomermaanden. Gebruik bijvoorbeeld na het wassen met shampoo een goede conditioner.

Gebruik een Leave In Conditioner

Breng dagelijks een Leave In Condioner aan op je haar. Dit houdt het uitdrogen van je haar tegen en geeft je haar een natuurlijke glans. Vooral voor chemisch behandeld haar is dit heel nuttig. Chemisch behandeld haar dat in contact komt met de zon wordt snel broos, kan sneller breken of van kleur veranderen.

Gebruik zo min mogelijk de stijltang

De warmte van de stijl- of krultang zorgt samen met de hete zon voor extra uitdroging van je haar. Wil je toch je haar stijlen of

Mizani Therma Strenght Serum

Mizani Therma Strenght Serum

krullen? Maak dan gebruik van een goede serum om je haar te beschermen tegen de hitte.

In het zwembad of in de zee

Behandel je haar voordat je in het zwembad gaat met een leave in conditioner. De conditioner beschermt je haar tegen het chloor en verkleind de kans op gespleten punten en het breken van je haar.
Als je een weave hebt, kun je gerust zwemmen. Doe het haar in een staart en vlecht deze losjes. Dit zorgt ervoor dat je weave minder gaat klitten.  Als je na het zwemmen niet direct je haar gaat wassen, breng dan een leave in conditioner aan , kam deze door het haar en doe je haar weer in een staart.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm