Beauty

Kunstige nagels || Nicki Minaj inspired

Enkele weken geleden werd bekend dat Nicki Minaj de volgende artiest is die een samenwerking is aangegaan met Nagellak-gigant OPI. Celebrity nagelstylist Sophie Harris-Greenslade ontwierp speciaal voor deze samenwerking een aantal designs. Daarbij maakte zij uiteraard gebruik van de nieuw uit te komen collectie van Nicki Minaj. Geinspireerd door de muziek (onder andere de nummers “Fly”, “Did it on em” en “Pink Friday”) en de stijl van Nicki Minaj resulteren de ontwerpen in echte Nicki-nagellakjes.

Wat vind jij van de designs?

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies