Black Hair

Kroeshaar boek ‘Bestseller’ op Amazon

Screen Shot 2015-04-05 at 20.14.09

Toen Aisha en ik in 2009 voor MyBlackHair.NL research deden, kwamen we al gauw op de website van Mireille Liong-A-Kong terecht. Haar website www.kroeshaar.com, was toen een van de eerste die zich richtte op de verzorging van kroeshaar. In 2004 bracht zij het boek ‘Going Natural: How to Fall in Love with Nappy Hair’ uit. Het onderwerp ‘natuurlijk kroeshaar’ werd toen nauwelijks besproken op social media. En nu elf jaar later staat haar boek op nummer 1 op Amazon.com in de categorie Hair & Styling.

Felicitaties

Op social media werd Mireille gebombardeerd met felicitaties. Op haar blog schrijft ze: “Nadat het persbericht op gfcnieuws(Surinaamse nieuws site) was geplaatst, was het hek van de dam. Mijn telefoon en computer sloegen op hol. Ik kon het even niet meer bijhouden.”

En het succes gaat verder, want in mei wordt er ook een Franse editie van het boek gepubliceerd. Ook heeft Mireille al een nieuw boek en een eigen haarverzorgingslijn die binnenkort ook in Suriname verkrijgbaar zal zijn.

Natuurlijk houden wij het in de gaten en zullen we je op de hoogte brengen!

Volg Mireille via www.kroeshaar.com en Facebook.

bron: dwt, kroeshaar.com
beeld: amazon

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm