Beauty

Kristallen op je nagels

Terwijl velen van ons al breed glimlachend de schoonheidssalon verlaten met een simpele french pedicure, geeft een salon in Engeland haar klanten nog meer redenen om vrolijk de salon uit te lopen: The Crystal Pedicure. Geen gewone pedicure; nee dat zeker niet! Klanten kunnen voor iets meer dan €130,- hun teennagels laten versieren met echte Swarovski kristallen. Met zo’n 500 kristallen zorgt de salon ervoor dat ieder plekje op je teennageltjes is bedekt. De pedicure neemt 1 uur en 15 minuten in beslag en blijft volgens de beautysalon ongeveer 3 weken op je tenen.

Vind je dit een beetje te overdreven en/of te duur? Zo kun jij je nagels ook laten schitteren:

Nail Rock Swarovski €27,50 (Nelly.com)

 Met de nagelstickers van Nail Rock, heb je je nagels in een handomdraai versierd. Het zijn nagelstickers die je gemakkelijk op je nagels plakt. Deze kristallen variant geeft je nagels een glamour look. Je ontvangt nagelstickers en een strook met Swarovski kristallen die je zelf op de stickers kunt plakken.

Je kunt zelf je eigen design bepalen door bijvoorbeeld maar een deel van je nagels te voorzien van een strookje kristallen of juist je hele nagel. De nagelstickers zijn momenteel een echte trend en vanwege het gemak erg gewild.

Om ze te plaatsen maak je eerst je nagels schoon en duw je je nagelriem iets naar achteren. Daarna vijl je je nagels in de gewenste vorm. Plaats de nagelsticker vanaf je nagelriem op je nagel en druk het stevig aan. Dit de je ook met de rest van je nagels en Voila: je hebt fantastische nagels!

 

Glitter nagels: Nicole by OPI

Vanaf februari is de nagellaklijn Nicole by OPI in Nederland verkrijgbaar. De trendy en hippe collectie is erg populair en ken je waarschijnlijk van de samenwerkingen met Justin Bieber en The Kardashians. Binnenkort zijn van deze collectie 94 kleuren beschikbaar in verschillende Douglas filialen. De kleur: Rainbow in the S-Kylie is een echte glitter & party kleur die je absoluut in huis moet hebben. De nagellakjes kosten  € 11,95

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies