Fashion

Kom naar de Styling Workshop van Ashlee Janelle !

Ashlee_janelle
Wij volgen tientallen fashion bloggers op Instagram. Ter inspiratie en omdat we er gewoon van genieten. Ashlee Janelle volgen we ook al een tijdje. Zij is zo iemand die er altijd effortlessly good uit ziet, met een eigen stijl waarmee ze inmiddels al meer dan 26.000 Instagram gebruikers dagelijks inspireert. En ja, ze woont gewoon in Nederland. Op 7 november a.s. geeft ze een styling workshop tijdens Party Over Hair. Kom je ook?

Styling Workshop by Ashlee Janelle

Tijdens de styling workshop van Ashlee Janelle leer je hoe je op een gemakkelijke manier erg leuk uit kunt zien. Bijvoorbeeld hoe je een jurk op drie verschillende manieren kunt combineren of wat de basic items zijn die je in je kast moet hebben. Het wordt een workshop waarbij er veel interactie met het publiek plaats vindt. Voel je dus vrij om lekker veel fashion en styling vragen te stellen.

Early Bird Ticket

Je kunt nu nog steeds jouw early bird ticket bestellen. De kaartjes kosten tot en met 30 september €12,50. Naast Ashlee Janelle geeft ook de bekende Instagram blogger Kluermoi een make-up workshop! Koop dus nu je early bird ticket. 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm