Black Hair

Kleur je haar met oogschaduw of krijt!

kleuren_krijt_oogschaduw

Waren het vroeger vooral de ‘alternatieven’ die met gekke kleurtjes rondliepen, tegenwoordig wil iedereen wel groen, paars, roze of blauw haar. Veel celebs experimenteren er ook mee. Toch is het best een grote stap om je eigen haar zo’n felle kleur te geven. Natuurlijk kun je uitwijken naar extensions en weaves, maar je kunt ook heel gemakkelijk oogschaduw of krijt gebruiken om je haar mee te kleuren. Snel, minder schadelijk en super makkelijk te verwijderen!

Kleuren met oogschaduw

creamy_eyeshaduw

  1. Start met fris gewassen en droog haar.
  2. Je kunt het beste een cremige oogschaduw gebruiken. Alle make-up merken hebben wel zulke oogschaduw in hun assortiment. Als je thuis nog veel poeder oogschaduw hebt, kun je deze mixen met gel of een zalf of zachte haarboter.
  3. Kies het plukje haar dat je wilt kleuren en werk met je vingers steeds kleine plukjes af.
  4. Ga door totdat je tevreden bent!

Wil je je kleurtje verwijderen? Doe dan eerst een pre poo met kokosolie voordat je je haar wast.

Kleuren met krijt

soft_chalk

  1. Start met fris gewassen haar.
  2. Gebruik voor het kleuren niet de krijtjes die voor het schoolbord gebruikt worden, maar van die professionele zachte krijtjes
  3. Maak je haar een klein beetje nat
  4. Breng pluk voor pluk de krijt aan
  5. Ga door totdat je tevreden bent

Krijt geeft best wel af. Als je lang haar hebt en de kleuren op je puntjes aanbrengt, zal het dus afgeven. Het is wel gemakkelijk om het uit je kleren te wassen.

Bekijk hier een video van Naturallycurly.com

 

foto’s: cafemakeup en pinterest

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm