Beauty

Kleur explosie op je nagels

Soms kom je wel eens foto’s tegen van prachtige gelakte nagels met de meest mooie designs. Lastig om zelf te doen? Het schijnt vaak veel makkelijker te zijn dan je denkt. Soms zelfs zo makkelijk dat het een bezoekje aan de nagelstyliste helemaal niet meer nodig blijkt te zijn.

Tijd dus voor wat Neon Nail Art inspiratie. Het enige wat je nodig hebt zijn mooie felle nagellakjes en een make-up spons. Bekijk hier de tutorial:

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies