Black Hair

KeraCare Pamper Weekend

Het is al een tijdje geleden, maar ik wilde dit leuke weekend toch met jullie delen. In augustus was ik – Megisa – namelijk uitgenodigd door KeraCare voor KeraCare’s Pamper Weekend. Pamper betekent verwennen.En ik kon wel een verwen-weekendje gebruiken zo vlak voor mijn huwelijk (dat was op 1 september). Op het menu stond: een weekendje Birmingham in het luxe 4-sterren hotel Hyatt Regency, een hair make-over door Award Winning Hairstylist Michelle Thompson, een diner, een massage van 2 uur en een fotoshoot voor het Engelse magazine Black Beauty & Hair. Heerlijk toch?

Na mijn aankomst op Biringham Airport wordt ik, samen met Franse blogger Fatou van BlackInTheAir, naar Fransesco Group gereden door onze chauffeur. Bij Fransesco Group werkt Michelle Thompson, een zeer getalenteerde hairstylist. Ze werkt voor magazines en tv.

Behalve Fatou en ik, zijn er nog twee andere bloggers. Misschien ken je hen wel: Diane van iGrewItLong (ze organiseert ook de succesvolle Natural Hair Week in 4 steden in Engeland) en Lesly van FreshLenghts.

De hairstylist, Michelle, had al een foto van mij hangen en wist meteen al wat zij met mijn haar zou doen: bantu knots out! Had ik zelf nog nooit gedaan (geen tijd en geduld voor), dus ik zag het ook wel zitten.

En daar zijn de bantu-knots. Ik heb volgens mij echt langer dan 2 uur onder de droogkap gezeten. En nog was mijn haar niet helemaal droog. Na ons kappersbezoek, gingen we naar ons hotel. En prachtig hotel trouwens, met een wellness spa. Heerlijk was dat zeg. En daarna ook nog eens lekkere zalm gegeten.

De volgende dag werd als eerste mijn make-up gedaan door een hele getalenteerde visagist. Ze had een smokey eye voor mij in gedachten. Eerst dacht ik dat het te zwart zou zijn, maar ik vond het toch echt heel mooi.

Mijn bantu knots konden er eindelijk uit!

En mijn make-up moest toch ietsjes anders. Meer roze, zodat het bij mijn outfit paste. Ook mooi!

Voor mijn tweede outfit had ik een iets opvallendere lip.

Hier met alle bloggers  (v.l.n.r) Diane, Fatou en Lesly. Achteraan is de lieve fotograaf.

Michelle Thompson!

Na de fotoshoot gingen we nog naar de opening van een nieuwe salon in Birmingham. We waren veel te laat, dus hadden eigenlijk alles gemist. Omdat we echt enorme honger hadden, zijn we maar een halfuurtje gebleven.

…en hebben we heerlijk gegeten bij Wagamama.

Dat was het einde van het verwen-weekendje. Het Black Beauty & Hair magazine ligt nu in de winkels. Het is ook in sommige Ako en Bruna zaken te koop. So don’t forget to pick up your copy!. Hier alvast een klein voorproefje van het resultaat:

108-111_BBH_DecJan15.indd

VLOG

Ik heb de hele weekend ook gefilmd. Leuk als je even kijkt, een comment achterlaat en abonneert op ons YouTube kanaal. xx

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm