Celebrity Style

Kelly Rowland’s Workout routine

Haar mooi getrainde lichaam dankt Kelly Rowland voor een groot gedeelte aan haar personal trainer, Jeanette Jenkins. Beide dames lanceerden eind vorig jaar gezamenlijk de work-out dvd “Sexy Abs“. Speciaal voor xxx laat Kelly Rowland haar favoriete routines zien.

De zangeres staat deze maand in het xxx magazine. Met een superplatte buik, prachtige abs en geheel gekleed in trendy wor-out kleding laat ze zien wat ze allemaal in huis heeft. Bekijk hieronder het filmpje van Kelly Rowland.

Wat doe jij om je lichaam in vorm te houden?

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies