Black Hair

Just For Me Hair Clinic speciaal voor mama’s en papa’s

just_for_me_c

Heeft jouw kindje kroes of krullend haar? Dan weet je als geen ander wat voor struggle het soms kan zijn. Vooral als ze nog heel klein zijn, naar de creche of school gaan, zwemmen en in de zandbak spelen, kan het best een opgave zijn om het haar mooi te houden. Daarnaast zitten kinderen niet graag lang stil en kunnen zij het uitschreeuwen als ze weer hun haar moeten uitkammen en wassen. Been there done that…

Het kinder haarverzorgingsmerk Just For Me, wil je graag helpen bij de haarverzorging van je kindje. Just For Me lijn biedt haarverzorgingsproducten waar moeders en vaders op kunnen vertrouwen. De producten reinigen op milde wijze en hydrateren het haar van kinderen om zo haarbreuk te voorkomen en het uitkammen makkelijker te maken. Alles om gezond en sterk haar te behouden. De lijn bevat shampoos, cleansers, conditioners, ontklitters, dagelijkse moisturizers en producten om het haar te verzachten. Alles met de focus op gezond haar dat elke haarstijl er verzorgd uit laat zien. Het doel van Just For Me is “het haar beter behandelbaar maken zodat elk meisje – ongeacht haar haartextuur – van haar haar kan genieten.”

Just For Me Hair Clinic

just_for_me-producten

Speciaal voor moeders en vaders (zeker welkom!) organiseert Just For Me een Hair Clinic tijdens Party Over Hair. Hierbij gaan zij in op het volgende:

1. Hoe verzorg ik het kroes/krullend haar van mijn kind?

Welke haartype heeft jouw kind? En welke producten kun je daarvoor het beste gebruiken? Ontdek welke Just For Me producten perfect aansluiten bij het haartype van je kind en laat je informeren over de beste haarverzorgings routine.

2. Pijnloze haarverzorging

Eén van de meest genoemde klachten van kinderen is wel dat het zoveel pijn doet om het haar te kammen. Maar wist je dat je dit heel simpel kunt voorkomen? Leer hoe je het haar van je kind zacht maakt en het uitkammen pijnloos wordt.

3. Styling advies

Als je eenmaal de verzorging onder handen hebt, is het nog een hele klus om het haar in een leuk model te krijgen. Leer simpele trucjes voor leuke haarstijlen voor je kindje.

Kom je ook?

just_for-me-before-after

Ben jij toe aan een pijnloze haarverzorging van je kindje? Wil jij niet meer strijden tijdens het haren kammen, maar juist genieten van deze tijd met je kind? Kom dan op 7 november naar Party Over Hair in Het Sieraad in Amsterdam (TIP: neem je dochtertje of zoontje mee. Dan kunnen de experts naar haar/zijn haar kijken en tips geven!). Koop je tickets online en je krijgt 5 euro korting! Tickets koop je HIER. Meer informatie over het event lees je op de event pagina: www.myblackhair.nl/partyoverhair

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm