Celebrity Style

June Ambrose ontwerpt “conversatie-schoenen”

Het moeten schoenen worden die fashionista’s dragen en zo opvallend zijn dat anderen erover gaan praten: “conversation shoes”, zo noemt June Ambrose haar nieuwe schoenencollectie die ze heeft ontwerpen voor de Amerikaanse webshop DSN.com.

De bekende celebrity stylist en reality tv ster lanceert haar collectie in maart 2013. Het zal voornamelijk gaan om hakken, sleehak-schoenen en flats met prints en acryl accenten. De schoenen zullen tussen de $59,- en $100,- gaan kosten.

 


Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies