Celebrity Style

Jourdan Dunn op de cover van Muse Magazine

Herinner jij je supermodel Jourdan Dunn nog? Deze Engelse dame werd ontdekt in een Primark filiaal in 2006. Toen nog slechts 16 jaar jong. Twee jaar later was zij het eerste donkere model dat in een catwalk show van Prada mee liep. Een echte primeur dus. Nadat Jourdan beviel van haar zoon (ze raakte op 19-jarige leeftijd zwanger), was het eventjes stil rondom het model. Inmiddels harkt ze weer de nodige opdrachten binnen.

Deze maand staat ze bijvoorbeeld op de cover van het magazine Muse. Bekijk de ‘Culture Club” foto’s van Jourdan.

 

 

 

Bron foto’s

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies