Black Hair

Je natural hair stretchen met een wrap

wrap_natural_hair

Wil je heel graag je krullen wat uitrekken, maar geen gebruik maken van een stijltang, dan is de wrap een goede optie. Dames met een relaxer doen vaak een haar wrap tijdens het slapen om de puntje mooi en het haar stijl te houden. Met een borstel is dit ook makkelijk te doen. Als je natuurlijke krullen hebt, is het een ander verhaal en kun je misschien juist beter geen borstel gebruiken.

Wat heb je nodig?

  • spuitfles met water of mix van water en leave-in conditioner
  • voldoende bobby pins
  • satijnen doek

Hieronder in het filmpje laat Youtuber Lady key zien hoe gemakkelijk het is een wrap te maken zonder het gebruik van een borstel. Zij doet het op droog haar, maar je kunt het ook op nat haar doen. Dan doe je het na het gebruik van een conditioner. Het nadeel is wel dat je heel lang moet wachten voordat het droog is.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm