Black Hair

Je eigen haarproducten maken met Nova Natural Hair

Wij zijn dol op D.I.Y’s (Do It Yourself)! Lekker zelf aan de slag gaan met haar- en huidproducten maken. Handig, want zo weet je precies wat erin zit. Daarnaast is het ook nog eens lekker goedkoop. De meeste producten voor je haar staan namelijk ook gewoon in je keukenkastje!

Als we de labels op productflesjes moeten geloven bevat 90% van de producten natuurlijke ingrediënten. Maar de consument (jij dus!) wordt steeds kritischer. Steeds vaker draaien we zelf de flesjes om zodat we de ingrediënten lijst kunnen checken op eventueel schadelijke stoffen. Maar met de producten van het nieuwe merk Nova Natural Hair hoeft dat niet meer. Het merk laat jou zelf natuurlijke oliën en boters toevoegen aan het ‘basis recept’. Zo weet je precies wat erin zit en wat je in je haar doet.

Nova Natural Hair

Nova Natural Hair is een uniek concept, opgezet door naturalista Renova Keteldijk. Het merk biedt haarverzorgingproducten die je zelf samenstelt. Alle producten bestaan uit een basis recept. Via een menukaartje heb je de keuze om zelfgekozen natuurlijke oliën, geuren en kleurstoffen toe te voegen. Op die manier heb je je eigen customized haarproduct!

Even de voordelen op een rijtje:

nova_naturals1

Ook je eigen producten maken?

Wil jij ook volledige controle over de producten die je in je haar doet? Kom dan naar de stand van Nova Naturals tijdens Party Over Hair op 7 november in Het Sieraad in Amsterdam. Je kunt lekker experimenteren en op advies van de professionals een haarproduct maken dat op jouw wensen is afgestemd.

Koop je kaartje in de voorverkoop en je krijgt €5 korting! KLIK HIER voor de kaartverkoop.

Meer info over ons event vind je op de event pagina: www.myblackhair.nl/PartyOverHair. Bekijk ook alle workshops die er deze dag plaatsvinden

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm