Celebrity Style

Janelle Monae voor Cover Girl

Tyra Banks, Rihanna en Queen Latifah gingen haar al voor. Nu is het de beurt aan Janelle Monae om zich een echte “Covergirl’ te mogen noemen. De zangeres, die nog altijd haar pompadours rockt,  houdt naar eigen zeggen van een natuurlijke look als het gaat om make-up. Een stralende huid, natuurlijke wimpers en een opvallende kleur op haar lippen. Dat is waar Janelle Monae voor gaat.

Met haar nieuwe rol als “gezicht van” Covergirl heeft de 26-jarige zangeres het doel om andere vrouwen te inspireren zich sterk, moedig en mooi te voelen. Van binnen én van buiten. Bekijk de eerste campagnefoto’s hieronder.

 

bron

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies